До віртуальної кулінарії я була дуже консервативною в їді.Але кілька років спілкування в інтернеті зробили своє,зараз я з цікавістю іду на всілякі кулінарні експеременти,особливо мені цікаві фьюжини,тобто комбінація здавалось би несумісних продуктів в якійсь страві. Далеко не все мені подобалось і не викликало бажання повторити,для прикладу,я так і не змогла полюбити виноград в соленому салаті... Але деякі поєднання я вважаю дуже вдалими,так,м"ясо тушене із сливами надзвичайно смачне,хліб із кабачком робила не раз,дуже хороший рецепт.А от недавно "запозичила" з польського блогу"Мої випєкі" кекси з кабачком і шоколадом (вони на фото),смакота! Отже тема нашого ФМ ваші експеременти фьюжн,що було вдале,що не дуже,а що взагалі виявилося гидотою...
у мене просто супер рецепт, мені дуже до смаку, скажу більше я тепер тільки так готую курячі крильця з абрикосовим та сливовим джемом
1,5 кг курячих крилець посолити та замаринувати на 2-3 год. або на ніч у соусі для якого взяти по 150 мл. джему абрикосового та сливового, 2 ст. ложки соєвого соусу, 2 ст. ложки кетчупу "шашличного", 4-5 зубчиків часнику, каєнський перець. Запікати у духовці у фользі чи пекарському рукаві разом з соусом 1,5-2 год.
Знаю що страви з гарбуза можна робити як і солоткі так і солені.Але ніколи не думала що колись поєднаю грушу з гарбузом.І ось сьогодні спробувала зробити невеличкий експеримент і перевершила сама себе бо це СМАЧНОООО!!! Про мій торт можна прочитати ось тут
Ір ,я приєднююсь до дівчат і охаю,ахаю ,прекрасний вихід з не дуже вдалого експеременту.Виглядає стильно по кольоровій гаммі. Ір,я пекла по дуже подібному рецепті маффіни від Клари з Кукінга,вийшло досить непогано. На 12 штук. 2 яйца 3/4 стакана сахара 1 стакан тыквенного пюре 2/3 стакана растительного масла 1 2/3 стакана муки 1 ч.л. разрыхлителя 1 ч.л. питьевой соды 1 ч.л. корицы 1/2 стакана шоколадных чипсов Рецепт дуже подібний до твого,але які ти ложки давала порошку?Якщо столові,то це могло стати причиною невдачі...
які ти ложки давала порошку?Якщо столові,то це могло стати причиною невдачі...
Та ні це чайні,практично це 1 пачка порошку.Я печу вже давно і знайома з кількістю яку треба давати до випічки.Думаю що причина в маргарині.Я дала не масло а маргарин,а він ніяк не хотів мені збиватися з цукром.Та й потім вводила по одному яйця і маса виглядала жахливою.Так собі і подумала що мабуть нічого з того путнього не вийде.А думка матерелізувалася. Та не зупинюся на тому,мушу випробувати випічку з гарбузом.Спробую ще раз по твому рецепту.