Натонька,Земний рай!!! Я ніколи не була в Карпатах! Але вже закохалась у них!!! І взагалі, ви молодці, що не сидите дома! Ми теж по можливості мандруємо, хоча..."не той тепер Миргород, Хорол-річка не та...."
Забула вам ще показати, що ми там їли смачненького. А це звичайно шашлики, грибна юшка, печена картопля з салом, домашнє (не знаю чи правда) вино. Смачно нам було! Шашлика нам звичайно не стало, то ми потім ще брали І ще чай з трав був) Ага.. і оце коли ви туди приїжджаєте, то підходите зразу та замовляєте шашлик та картоплю, йдете собі гуляти і потім вже приходите на готовеньке
Все, вроді більше нічого не забула
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Яка крааасааа ! Добре ви відпочили, Натонько, і нагулялися, і наобідалися смачненько! Та ще й екскурсію яку нам зробили - дивовижа!! Подорожуйте і хваліться, а ми наче там разом із вами побували. Дякую за екскурсію
Натонько, ото молодці--легкі на підйом! самі побували і нам показали красу карпатську. Ми теж побували в Коломиї, налюбувались природою. А от фотографувати не встигла. Дякую за розповідь.
Натонько, хочу додати в твою темку декілька фото з моєї подорожі у Туст анську фортецю.гори "димлять" річка Стрий Тустанська фортеця [attachment=13209]
водопад на річкі Кам'янка Красивіше від гір можуть бути тільки гори.