Довга дорога... Ми спочатку не туди повернули, і прийшлось вертатись назад. Як завжди жіночки нетерпеливі і починають мучити своїх чоловіків Це був один єдиний похід в який ми пішли з чоловіками. Більше нас не беруть Може хіба на другий рік)))
А звідси видно Парашку, бачите там вдалині три гори стоять? Ота сама більша, то Парашка
Тепер трохи ближче...
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
О сюда треба вилазити на гору) Я попробувала, чуть-чуть пролізла і як подивилась вниз, то вирішила, шо дальше вже лізти мені не треба бо не зможу потім злізти) І вернулась назад...
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Ви на нас сильно не дивіться, шо ми так лізем, ми не тим боком пішли Ми попали з чорного ходу))) Якби йшли центральним входом, то б заплатили гроші за вхід і попали б на шашлики, і на продаж сувенірів. але ми не спеціально... просто в нас так вийшло