Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
12 жовтня 2012 21:12
Повідомлення #441


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Того року перший раз закрутила фасолю в томатному соусі, але так як в мене чоловік великий любітель фасолі, шпарагівки, то ми вже знімали пробу :lol: . Вийшла досить смачна, думаю напевно, шо ше закручу одну порцію.

Фасоля в томатному соусі.


Продукти: 1,2 кг свіжої фасолі, 3 ч.л. солі, 1 кг помідорів, 1 ч.л. чорного меленого перцю, 5 лаврових листків, 0,5 ч.л. духмяного меленого перцю, 1 ч.л. оцту.
Фасолю відварити до готовності.Помідори пропустити через мясорубку, додати фасолю, довести до кипіння і варити 40 хвилин на маленькому вогні, постійно помішуючи. Додати спеції, лавровий листок, довести до кипіння, влити оцет і розкласти в стерилізовані банки. Закатати і укутати ковдрою. Я для перестраховки ще стерилізувала 0,5 л - 15-20 хвилин. Смачного!



Рецепт від коліжанки.Вийшла такої консистенції як магазинна.Оце все що залишилося з літрової банки, ледве встигла сфотографувати :lol:

Повідомлення відредагував oksana d - 12 жовтня 2012 21:18
Перейти на початок сторінки
oksana d
12 жовтня 2012 21:27
Повідомлення #442


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Борщова заправка.


4 кг буряків, 1,5 кг помідорів, 0,5 кг цибулі, 200 г часнику (можна менше), 2 ст.л. солі, 200г цукру, 200 г оцту, 0,5 л олії, 0,5 кг болгарського перцю, зелень.
Буряк відварити до готовності і натерти на грубій терці. Помідори почистити і змолоти на мясорубці, вилити в каструлю і варити хвилин 15-20. Додаємо подрібнений часник, цукор, оцет, сіль, олію, зелень і варимо 10 хвилин. Перець болгарський очистити і нарізати соломкою. Цибулю нарізати кубиками і окремо посмажити.
Додаємо до помідорів буряк,цибулю, болгарський перець. Все перемішуємо і тушимо на маленькому вогні 30-40 хв. Гарячим накласти в банки стерильні і закатати. Виходить 12 банок - 0,5 л.



Рецепт від чоловікової тітки.
Перейти на початок сторінки
oksana d
12 жовтня 2012 21:48
Повідомлення #443


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Перейти на початок сторінки
Tatiana
12 жовтня 2012 21:51
Повідомлення #444


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Оксаночко!
Ти невтомна трудівниця, як та бджілка: скільки всього смачного наготовлено. І коли ти тільки встигаєш!? Дуже приємно заходити до тебе на кухоньку. Сьогодні приготувала за твоїм рецептом зелені помідори - недочекаюся їх спробавати. :a0a: Дякую за гарні рецепти!
Перейти на початок сторінки
oksana d
13 жовтня 2012 13:38
Повідомлення #445


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Грибний суп з пшоном і кльоцками.


Нам потрібно: 200 г грибів любих, 0,5 склянки пшона, 1 цибулина, 1 морква, 2 ст.л. вегети, мелений чорний перець, 2 л води. На кльоцки: 2 яйця, щіпотка солі, трошки олії, 1 зубчик часнику, 7 ст.л. борошна.

В баняку на вершковому маслі обсмажити натерту на грубій терці моркву і нарізану кубиками цибулю. Потім додаємо гриби (якщо печериці то сирі, а лісові гриби треба перед тим відварити). Гриби обсмажити із зажаркою 10 хвилин. Потім додати гарячу воду, вегету (я давала іншу приправу - 1 ст.л), мелений перчик. Засипати добре промите пшоно. Все варити 15-20 хвилин. За цей час готуємо кльоцки: збиваємо яйця з щіпоткою солі, олією і борошном, додаємо подрібнений часник. Все добре перемішуємо. Коли пшоно буде готове, беремо чайною ложкою тісто і опускаємо в суп . Варимо на маленькому вогні 10 хвилин. Смачного!





Рецепт із сайту "Кухарка.ру". Суп вийшов дуже і дуже смачний. Чоловік не міг дочекатися коли він звариться, бо запах неймовірний , коли суп вариться.
Перейти на початок сторінки
oksana d
13 жовтня 2012 14:28
Повідомлення #446


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сьогодні ще заквасила зелені помідори:



Помідори складаю у посудину, даю петрушку, кріп, часник і заливаю розсолом : на 2 л води даю 100 г солі.

Повідомлення відредагував oksana d - 13 жовтня 2012 14:32
Перейти на початок сторінки
oksana d
13 жовтня 2012 17:06
Повідомлення #447


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Хочу вам запропонувати свої В"ялені помідори

Інгредієнти: 1 кг помідорів, 1 зубчик часнику, розмарин - 0,5 ч.л., орегано - 0,5 ч.л., сіль, чорний мелений перець, оливкова олія.


Помідори помити, просушити і розрізати навпіл, і за допомогою ложечки, очистити від насіння. Деко застелити папером і викласти підготовлені помідори. Помідори посолити, поперчити і помістити у розігріту духовку. Сушити слід при мінімальній температурі приблизно 4 години, залежить від того яку ви хочете ступінь вялення. Поки помідори будуть охолоджуватися після духовки, слід приготувати спеції. Часник порізати тоненькими плястерками, додати орегано і розмарин. На дно банки викласти половину підготовленої суміші, влити олію і щільно викласти помідори, зверху спеції і знову влити олію. Олія заливається частинами, щоб уникнути утворення повітряних бульбашок, що може призвести до швидкого псування. Потім викласти решту помідорів і залити олією. Олія повинна покривати помідори повністю, інакше вони будуть псуватися. Такі помідори можна зберігати в прохолодному, темному місці біля 6 місяців.



Рецепт із сайту "Смачно" і з журналу "Вкусно и просто"

Повідомлення відредагував oksana d - 13 жовтня 2012 17:11
Перейти на початок сторінки
oksana d
13 жовтня 2012 18:49
Повідомлення #448


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Печеня із курки по-домашньому.


Нам потрібно для соусу: 2 склянки сметани, головка часнику, 1/3 ч.л. чорного меленого перцю і базиліка, 1 ч.л. солі і невелика курочка, 5-6 картоплин, цибулина, велика морква.

Курочку на 30-40 хвилин натерти соусом ( 1/3 частиною). Викласти у форму грудкою вверх. Почистити картоплю і моркву , проварити їх 5-7 хвилин. Почистити цибулю і розрізати на 4 частини. Крупно нарізати овочі і заправити соусом, що залишився, додати їх до курочки.


Поставити у розігріту духовку при 220 С , форму накрити фольгою. Готувати до готовності.



Рецепт із сайту "Поваренка с поварешкой"

Повідомлення відредагував oksana d - 13 жовтня 2012 18:51
Перейти на початок сторінки
oksana d
15 жовтня 2012 19:25
Повідомлення #449


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сьогодні робила собі на вечерю

Печені яблука


Вирізала серединку, одне яблуко наповнила карамельним повидлом із яблук, а друге - сливово-шоколадним ( рецепт від Канарейки - смакота!) , ставимо у духовку і нагріваємо до 200 С. Печемо 15-20 хвилин. Посипаємо кунжутом.







На сайті "Кукорама" прочитала, що яблука потрібно ставити в холодну духовку, поступово нагріваючись яблуко тоді не лопне.

Повідомлення відредагував oksana d - 15 жовтня 2012 19:48
Перейти на початок сторінки
oksana d
15 жовтня 2012 19:31
Повідомлення #450


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
А чоловікові приготувала новий

Салат з дайконом


Нам потрібно: 1 дайкон середнього розміру, 1 середня морквина, 150 г твердого сиру, 1 зубчик часнику, майонез, сіль, перець.

Дайкон і моркву почистити, помити і натерти на грубій терці. Видавити зубчик часнику, натерти на терці сир, додати до овочів, посолити, поперчити і заправити майонезом. Смачного!



Рецепт із нету. Автор рецепту радить цей салат їсти зразу, не тримати в холодильнику, бо поміняється смак .

Повідомлення відредагував oksana d - 22 жовтня 2012 19:30
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 19:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100