Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
23 вересня 2012 12:14
Повідомлення #371


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Калатана яєшня без сковорідки.


Необхідні продукти: 2 яйця, 4 ст.л. молока, сіль, перець до смаку.

Збити яйця з молоком в риночці або поливаному горнятку, посолити, додати перець і поставити на вогонь. Помішувати, поки маса не загусне. Подавати з помідорами.



Ця страва легка і дієтична. Можна і маленьким діткам давати. Рецепт із журналу"Рецепти господині" від весільної господині Зеновії Олеськів.

Повідомлення відредагував oksana d - 23 вересня 2012 12:15
Перейти на початок сторінки
oksana d
23 вересня 2012 15:15
Повідомлення #372


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Яблучний пиріг


Тісто: 4 склянки борошна, 4 яйця, 1 склянка цукру, 180 г маргарину, трохи солі, 1 пачка розпушувача, 1 пакетик ванілі, 4 ст.л. сметани.
Начинка: 1 кг яблук, кориця, 2 пачки киселю, 50 г цукрової пудри, 50 г крохмалю.
Масло і манка для змащування і посипання форми.

Борошно насипати гіркою на стільницю, жовтки розтерти із цукром, додати до борошна, влити розтоплений маргарин, додати сіль, розпушувач, ваніль, сметану. Замісити тісто, залишити в холодильнику.
Почистити яблука і нарізати скибками.
Тісто розділити на дві частини. З другої взяти шматочок і заморозити. Розкачати одну частину тіста, викласти у форму, встелену папером, змащену маслом і посипану манкою. Тісто посипати манкою, викласти яблука, посипати корицею. Білки збити на тверду піну, додати кисіль, пудру і крохмаль, збити разом. На яблука викласти піну з киселю. Другу половину розкачати і викласти зверху. На нього потерти заморожене тісто. Випікати 45 хвилин при 180С. Смачного!





Рецепт із "Рецепти господині" від Любові Пирожик. Пиріг виходить дуже смачний.


Повідомлення відредагував oksana d - 23 вересня 2012 15:18
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 вересня 2012 17:54
Повідомлення #373


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: oksana d
в середину давала варені цілі перепелині яйця. (чоловік дуже просив саме такі зробити). Вийшло досить смачно і чоловік задоволений. :lol:


як ти чистиш перепелині яйця, бо в мене не дуже виходить???
Перейти на початок сторінки
oksana d
23 вересня 2012 18:10
Повідомлення #374


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Ірка-Шкірка
як ти чистиш перепелині яйця, бо в мене не дуже виходить???


Я спочатку теж страшно мучилася, особливо коли вони мали бути гарно почищені , бо прикрашали салатик. Одного разу купляла яйця в магазині і щось зговорилася з продавцем і вона мені підказала, що їх треба спочатку правильно зварити і вони потім без проблем чистяться.
Може і тобі це допоможе:їх попершу як варю , то наливаю в каструлю холодну воду, додаю невелику кількість солі на 1,5 л води - 1ст.л. і ставлю на вогонь. Коли вода закипить, кладу яйця і варю на помірному вогні.Не можна варити яйця відразу з холодильника.Після цього як вони зваряться заливаю холодною водою на 5 хвилин. Після цього в мене виходить їх добре почистити і ще напевно в мене вже набита рука, бо чоловік по стану здоров"я сидів на дієті, то я йому їх варила майже рік.

Повідомлення відредагував oksana d - 23 вересня 2012 18:20
Перейти на початок сторінки
Рімма
23 вересня 2012 18:37
Повідомлення #375


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цікава інф-я про яйця, саме враз, бо хочу своїй малечі перепелині яйця спробувати, кажуть вони гіпоалергенні...
Перейти на початок сторінки
oksana d
23 вересня 2012 19:16
Повідомлення #376


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сирні пиріжки.


Нам потрібно: 1 склянка кефіру, 0,5 ч.л. солі, 0,5 ч.л. цукру, 0,5 ч.л. соди, 1 склянка натертого твердого сиру, 250-300 г вареної ковбаски, 2 склянки борошна, олія.

В кефір додати сіль, цукор і соду, добре перемішати. Потім додати тертий сир і просіяне борошно. Дуже добре перемішати. Для начинки ковбасу натерти на дрібній терці. Із тіста сформувати пиріжки, в середину викласти начинку, защіпити края і обсмажити на олії з двох сторін на середньому вогні під кришкою. Смачного!





Рецепт із журналу "Люблю готовить".
Перейти на початок сторінки
Татка
23 вересня 2012 23:14
Повідомлення #377


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
oksana d, ти неперестає дивувати мене. Така величезна кількість цікавих і різноманітних рецептів у тебе на сторінці. Захоплююся твоєю працьовитістю, на кулінарній ниві. Твоїй сімї пощастило, ти чудова господиня. Дякую за гарні рецепти.

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
24 вересня 2012 10:20
Повідомлення #378


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
oksana d,
Оййййййй!Яка смакотааааааа!
Перейти на початок сторінки
Лорі
24 вересня 2012 11:34
Повідомлення #379


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Цитата: oksana d
Сирні пиріжки.

ту смакоту я робила :winked:
Перейти на початок сторінки
oksana d
24 вересня 2012 18:55
Повідомлення #380


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Десерт " Гарбуз з чорносливом "


Нам потрібно: гарбуз - 500 г, 120 г чорносливу, 60 г масла вершкового, вода, 3 ст.л. цукру, чорний шоколад.

Почистити гарбуз і нарізати кусочками. На дно форми викласти вершкове масло, зверху гарбуз, чорнослив і так дальше, декілька шарів.Зверху посипаємо цукром, викладаємо масло і заливаємо на 1/3 води. Накриваємо кришкою і в духовку на 40 хвилин при 190 С. Після запікання викладаємо на тарілку і натираємо шоколад. Смачного!



Рецепт запозичила на сайті "Кухарка.ру". Це дуже і дуже смачно! От така в мене сьогодні вечеря - корисна! Дуже я люблю гарбуз і шукаю нові рецепти :love: , щоб було смачно і корисно.

Повідомлення відредагував oksana d - 24 вересня 2012 19:01
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 3 травня 2024 08:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100