Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
1 липня 2012 18:34
Повідомлення #181


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Курячі стегенця у білому соусі.


В глибокій тарілці змішати молоко і майонез до консистенції рідкої сметани, видавити часничок, посолити, поперчити, добавити спеції.



Стегенця обмакнути у соус, викласти на змазану олією форму і запікати. З цим соусом можна запікати і картоплю.


Повідомлення відредагував oksana d - 1 липня 2012 23:24
Перейти на початок сторінки
oksana d
1 липня 2012 18:45
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Картопляний пиріг.


Нам потрібно: молода картопля - 500-600 г, масло вершкове - 50 г, яйце - 2шт, сир твердий - 150 г, зелена цибуля, кріп, петрушка, мелені сухарі.

Картоплю ріжемо тоненькими кружечками і викладаємо половину картоплі товстим шаром в змазану форму. Потім змішуємо яйця, тертий сир і зелень, можна добавити спеції, і викладаємо на шар картоплі. Зверху присипаємо сухарями. Викладаємо знов шар картоплі і поливаємо розтопленим вершковим маслом. Ставимо в добре розігріту духовку на 180 С не менше ніж на годину.



Перейти на початок сторінки
oksana d
9 липня 2012 14:45
Повідомлення #183


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Куряче філе у сметанно-сирному соусі.


Нам потрібно: 600 г курячого філе, 2 цибулини, 200-300 г сметани, сир твердий - 100-150 г, 1 ст.л. борошна, приправи.

Цибулю дрібно порізати і злегка обсмажити на олії.Куряче філе порізати на невеликі кусочки, добавити до цибулі і обсмажити 15 хвилин, посолити. В сметану додати борошно і 100 г води, посолити і дуже добре перемішати.Залити цим соусом куряче філе, перемішати. На грубій терці потерти сир, добавити до філе, перемішати. Тушити на невеликому вогні під кришкою до готовності. В кінці за бажанням можна додати часничок. Смачного!

Перейти на початок сторінки
oksana d
9 липня 2012 17:30
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Огірки "Пальчики оближеш".


На літрову банку: листок хрону, по 5 листків вишні і смородини,парасолька кропу, 3 зубчики часнику, 2 лаврових листка, по 5 горошин чорного і душистого перцю, 2 ч.л. солі, 3 ч.л. цукру, 50 мл 9% оцту.

Огірки помити і залити на 1 годину холодною водою. На дно банки покласти вимиті листя хрону, вишні і смородини, парасольку кропу, часник, лавровий листок, горошини перцю. Після замочування огірки ще раз промити і викласти в банку на зелень.Зверху на огірки добавити сіль, цукор , оцет і залити кипятком. Банки з огірками накрити кришками і простерилізувати 20 хвилин. Потім банки закатати , перевернути вверх дном , укутати на добу.



Цей рецепт я колись знайшла в якомусь журналі і роблю вже років 5.

Смачного!

Повідомлення відредагував oksana d - 9 липня 2012 22:14
Перейти на початок сторінки
oksana d
9 липня 2012 20:16
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Овочева запіканка із соусом.


Нам потрібно: 2 цукіні, 2 баклажана, 150 г твердого сиру, 2 цибулини, 3 болгарських перці, 2 яйця, 2 ст.л. манки, 100 мл сметани, олія, зелень,сіль,перець.
Для соусу: 2-3 помідора, 1 перець,3 зубчика часнику,сіль.

У кабачків і баклажанів зрізати кінчики і почистити , нарізати кружочками. Кільцями нарізати перець і цибулю.Сир натерти на терці. Змішати яйця з сметаною і манкою, посолити і поперчити. На змазану олією форму викласти шарами овочі, посипати кожний шар сиром і дрібно нарізаною зеленню. Залити блюдо яїчною сумішшю, посипати сиром.



Запікати в розігрітій духовці протягом 30-35 хвилин.



Приготувати соус: в блендері збити помідори, перець, часник, посолити. Соус подавати окремо.



Смачного!
Перейти на початок сторінки
oksana d
9 липня 2012 21:58
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кабачки мариновані.


На з-літрову банку: 1,5 л води, по 4 шт духмяного і чорного перцю(горошком), лаврове листя(1шт), 2 зубчики часнику. Кабачки порізати поскладати в банку, зверху дати 2 ст.л. солі, приблизно 90 г оцту 9%, парасольку кропу і петрушку. Залити зверху кипятком і стерилізувати 10-15 хвилин.

Цей рецепт підходить для огірків теж, але мені більше подобаються кабачки.

Повідомлення відредагував oksana d - 9 липня 2012 21:59
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 липня 2012 22:01
Повідомлення #187


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: oksana d
Після замочування огірки ще раз промити і викласти в банку на зелень.Зверху на огірки добавити сіль, цукор і оцет. Банки з огірками накрити кришками і простерилізувати 20 хвилин. Потім банки закатати , перевернути вверх дном , укутати на добу.


а води додати :smile: ?

Цитата: oksana d
Овочева запіканка із соусом.

класна літня запіканка :winked: !!!
Перейти на початок сторінки
oksana d
9 липня 2012 22:15
Повідомлення #188


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Ірка-Шкірка
а води додати


вже дописала , перепрошую :feel:
Перейти на початок сторінки
oksana d
12 липня 2012 21:04
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Рагу із шпарагівки.


Нам потрібно: шпарагівка - 500-700 г, 2 великих морквини, 150 мл сметани, болгарський перець - 2 шт, 2 цибулини, мускатний горіх, 3 помідора, олія, спеції.

Шпарагівку почистити і відварити в підсоленій воді. Коли шпарагівка стане мякою, відкинути на дуршлаг, потім обсмажити на олії.
Окремо посмажити терту на терці моркву, додати цибулю, болгарський перець, часник і помідори ( перетерті) - це все протушити і добавити шпарагівку, сметану і трошки мускатного горіху. Потушити все разом десь біля 15 хвилин. Готове блюдо можна посипати кропом.
За бажанням можна додати ще відварене куряче філе.



Смачного!

Повідомлення відредагував oksana d - 12 липня 2012 21:07
Перейти на початок сторінки
oksana d
17 липня 2012 16:24
Повідомлення #190


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кабачки запечені в омлеті.


Нам потрібно: 2 середні кабачки, 3 яйця, 100 г сметани, сіль, 50 г твердого сиру.

Кабачки почистити і порізати тоненькими кружечками, викласти у форму у декілька шарів і залити омлетом. Для омлету збити яйця і сметану, посолити.
Зверху на омлет посипати тертий твердий сир. Запікати у духовці при 200 С - 20 хвилин. Смачного!





Цей рецепт знайшла на сайті Хлібопічка. Кабачки виходять смачні і ніжні на смак. Так можна запікати любі овочі.

Повідомлення відредагував oksana d - 17 липня 2012 16:34
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 17:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 23
Користувачі: olga1969
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100