Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
10 червня 2012 10:36
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
julechka

Перейти на початок сторінки
oksana d
10 червня 2012 19:43
Повідомлення #102


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Можливо трохи не по темі, хочу Вам порадити " Закваску для йогурта", скільки я не перепробувала, як для мене, то ця найкраша. Вона має 4 флакони на 4 літри напою. Цей йогурт робиться буквально за декілька хвилин. Для йогурту потрібно 1 літра молока. Ця закваска підходить як для йогуртниці, так і для термоса.



Йогурт виходить дуже смачний. За бажанням до нього можна додати будь-яку ягоду.

Повідомлення відредагував oksana d - 11 червня 2012 14:36
Перейти на початок сторінки
Ludka
10 червня 2012 20:22
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: oksana d
скільки я не перепробувала, як для мене, то ця найкраша

Я теж таку раз брала, робила в термосі, але він чогось не загуснув. а потім десь прочитала, що треба було ще поставити до холодильника, так???
Перейти на початок сторінки
oksana d
11 червня 2012 07:50
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Ludka
що треба було ще поставити до холодильника, так???

В мене завжди виходить густий, я роблю так : Молоко закип"ятити, потім, щоб воно вистигло до 40 С. В флакончик додаю 1 ч.л. води, добре збовтати і вилити в молоко. Добре перемішати. Накрити кришкою (останнім часом я роблю в кастрюлі), завернути ковдрою або рушником і поставити в тепле місце ( навіть, щоб вікно було закрите - переконалася на власному досвіді) на 6-8 годин. Потім відкрити, добре перемішати, якщо воно ще тепле потрібно, щоб вистигло і поставити в холодильник.
Перейти на початок сторінки
oksana d
11 червня 2012 16:56
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кабачковий тортик "Сирний"


Кабачки потерти на терці, добре віджати, додати 2 яйця, 4 ст.л. борошна, посолити, поперчити. Посмажити коржики товщиною 0,5 см.

Найголовніше начинка:

1) Домашній сир змішати з майонезом ( я брала сметану) і часником, розтерти до кремоподібної маси ( я збила це все блендером).
2) Твердий сир потерти на терці.

Кабачкові коржики почергово змащуємо: коржик, "творожна" начинка, коржик, тертий сир і знов коржик, зверху "творожна" начинка, кусочок помідора, притрусити твердим сиром. На декілька годин поставити на холод. Смакота неймовірна!





Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 15:37
Перейти на початок сторінки
Тереза
11 червня 2012 17:30
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
oksana d,
гарний кабачковий тортик,чудове оформлення,ти стільки смачного наготувала,що я не встигаю попробувати, тушила свинину з яблуками і цибулею ,смакотіща !!!сфоткати не встигла,але не страшно,бо буду ще тушити ,дякую за рецепти,смачні і корисні!!! :winked:

Повідомлення відредагував Тереза - 11 червня 2012 17:32
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
11 червня 2012 18:20
Повідомлення #107


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: oksana d
Кабачковий тортик "Сирний"

Дуже люблю кабачки,дякую за новий рецепт,буду готувати.

Перейти на початок сторінки
oksana d
13 червня 2012 13:52
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Тефтелі в овочевій підливі.


Для тефтелів потрібно: 700 гр фаршу, 2-3 скибочки білого хліба, 100 гр. молока, 2 яйця, 3-4 ч.л. томатної пасти, зелена цибуля, сіль, спеції.

Білий хліб замочити в молоці і розім"яти виделкою. В фарш добавляємо яйця, дрібно порізану цибулю, сіль, перець, томатну пасту і додаємо хліб. Дуже добре перемішуємо.



Для підливи потрібно: цибулина, 2 морквини, 2 кабачки, помідори, кріп, спеції.
Отже, на олії підсмажуємо дрібно порізану цибулину, добавляємо терту на грубій терці моркву, через 5 хвилин - терті кабачки на грубій терці, тушимо під кришкою 10 хвилин і додаємо терті помідори ( без шкірочки). Перемішуємо підливу, додаємо спеції і щоб воно прокипіло 15 хвилин.



Із фаршу ліпимо тефтелі і акуратно опускаємо в підливу, накриваємо кришкою і тушимо 30 хвилин, в кінці добавлаємо кріп.



Смачного! Рецепт знайшла в неті.

Повідомлення відредагував oksana d - 13 червня 2012 14:09
Перейти на початок сторінки
oksana d
13 червня 2012 15:02
Повідомлення #109


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Салат "Черепаха"


Нам потрібно: 1 головку цвітної капусти (біля 800 гр), сир твердий - 200 гр, 3 зубчики часнику, яйця - 4 шт, 100 г грецьких горіхів, майонез.

Зварити яйця і відділити жовтки від білків. Жовтки потерти і викласти на блюдо. Покрити майонезом. Потерти сир і викласти зверху,роздавити 2 зубчики часнику і викласти зверху на сир, покрити майонезом.


Грецькі горіхи подрібнити і посипати зверху.



Білки порізати і викласти на горіхи, жирно помазати майонезом.



Відварену в підсоленій воді цвітну капусту розібрати і викласти зверху на майонез у вигляді панцира.
Один зубчик часнику видавити, змішати з тертим сиром і заправити майонезом (я додала ще трошки горіхів). Із цієї маси виліпити лапки, голову і хвостик черепахи. Зверху посипати кропом.



Смачного! Цей салат, я знайшла на сайті "Карта вкуса".
На забаві цей салат розбирають в першу чергу.

Повідомлення відредагував oksana d - 13 червня 2012 15:05
Перейти на початок сторінки
oksana d
13 червня 2012 16:51
Повідомлення #110


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Свинина в духовці "Під шубою".


Мякоть свинини - 500 г, цибулина, картопля - 2-3 шт, сир - 100 -200 г, майонез, сіль, перець.

М"ясо порізати невеликими кусочками і викласти в один шар у форму, в якій будете запікати, змазану олією. Посолити і поперчити.Цибулю порізати кільцями і викласти на мясо. Картоплю почистити і потерти на грубій терці. Посолити і змішати з майонезом. Цю масу викласти на цибулю і розрівняти.
Сир потерти на грубій терці і викласти зверху.

Форму зверху накрити фольгою і запікати в духовці до готовності м"яса.
Якщо буде замало соку, то можна долити води. Коли мясо буде готове зняти фольгу , щоб трощки підрумянився сир.




Я ще добавила шар помідорів, як на мене вийшло смачніше.
Смачного! З сайту "Карта вкуса". Виходить дуже смачно!

Повідомлення відредагував oksana d - 13 червня 2012 18:11
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 05:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100