Дівчата, десь два тижні тому я купила супер засіб для чищення духовки. Ще такого засобу ніколи не мала!!!! Відчистило духовку так, що стала як новесенька. Без натяку, що там колись щось готовилось!!!! Відчищає пригар так гарно!!! Пару днів назад я варила гречку. Гречка сильно пригоріла. Залишилося таке, що я з жахом дивилася на неї. І виварювала і терла, залишала наніч з кометом - без рузультату. А сьогодні трошки пшикнула тої рідини - кастрюлька як нова!!!
Фірма - sano Назва - forte Засіб для чищення духовок. Виробник - Ізраїль. Чорна банка з жовтим спреєм. Коштує коло 32-38грн. Точно не пам"ятаю . Вартує купити!!!
у мене був засіб для миття посуду від емвей DISH DROPS™, а наразі фейрі, я дивилась передачу про вміст шкідливих складників у засобах для миття посуду, але....ну наприклад для скляного посуду користуюсь содою
От я якраз хотіла трохи поговорити про оте "Фейрі" Ми все мили посуду якимись Галами, шо свекруха купувала, а якось так вийшло шо рідина закінчилась, то я чоловіка послала в магазин і він купив "Фейрі" Ну от... і незнаю, чи то після того "Фейрі", чи шо, але в мене почальли сушитись пальці, тобто самі подушечки пальців.. мені так стягує шкіру, шо жах! Креми не діють ніякі і дивлюсь що з кожним днем стає шкіра все гірша і гірша... Я звичайно проти тих засобів, але таяк в мене на кухні НІКОЛИ не буває теплої води, то муситься мити якось з тою рідиною... І от на кухні мию з тим "Фейрі", а потім несу ту запінену посуду в ванну і там полощу тід гарячою водою. Анегдот, правда? Ніколи немала ніяких проблем з руками, хіба ось зараз таке чудо якесь...
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
в мене від отого "Fairy" шкіра сушилась аж до облізання. Як вихід - поміняла рідину на іншу і купила в ДЦ набір рукавичок (блакитного кольору, 10шт. в упаковці) - стараюсь мити посуд в рукавичках .
почальли сушитись пальці, тобто самі подушечки пальців.. мені так стягує шкіру, шо жах! Креми не діють ніякі і дивлюсь що з кожним днем стає шкіра все гірша і гірша...
В мене такі ж проблеми. тільки шкіра суха та зморшкувата по всій поверхні кисті, тріскається шкіра до крові... Інколи (коли припече) користуюсь рукавичками, але не можу звикнути мити посуд в рукавичках, а стакани взагалі страшно в них мити.Отак і мучусь...аж посуд не хочеться мити... Бачила в знайомої засіб для миття посуду призначений для миття в дитячих садках та ін. , може то шось краще...., але знайти в магазині не можу.... Тому якщо хтось знає якісь засоби що лагідніше ставляться до нашої ніжної шкіри, пишіть будь- ласка.