Ми хочемо вас привітати У цей святковий осінній день Тепла і сонечка побажати І щоб радісно вам було кожен день! Бажаємо здоров'я, добра, довголіття, Хай вистачить щастя на ціле століття! Хай скрізь буде лад - на роботі, в сім'ї, І радість на серці, і хліб на столі. Хай сміхом й веселістю повниться хата, Родина хай буде здорова й багата! І мрій, і бажань, і наснаги творити, Щоб серцю хотілося жити й любити! Хай учні шанують, повагу дарують, Злагода й мир у житті хай панують!
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
підкажіть, будь ласка, якийсь сайт із подяками і привітаннями( у дитсадок з нагоди відкриття групи: подяка для керівників району і привітання для вихователів). Дуже треба. Дякую
О, вчителі! Невже ви не втомились У юні душі сіяти зерно? Для цього ви на світі і з'явились, Щоб в учнях буйно проросло воно. О, вчителі! І слів не підібрати, Епітетів, метафор, порівнянь, Щоб вдячності рядочки проказати За те, що щедро віддаєте нам! О, вчителі! Прекрасного ви гідні, Бо вибрали в житті свою мету; І нині я за всіх скажу: - Спасибі, рідні, За вашу місію подвижницьку й святу!