Рецепти

ГОЛОВНА   |   ЗВ'ЯЗОК
В вибране   Twitter   RSS  

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти з фото

2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 Що означають наші імена???, Все що знаєте про своє імя!
Натонька
бум-бурум-буру-рум
7 жовтня 2009 12:46
Повідомлення #11

Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1171
Група: Адміністратор

Бали: 10305
Значення імені Лев

Наполегливий у досягненні мети. Сумлінний та обов'язковий. Ці якості дозволяють йому посісти непогане станоще у суспільстві. З колегами в Лева стосунки теплі, у нього мало заздрісників та недоброзичливців. Це й не дивно. Лев просто-таки випромінює тепло та доброту, готовність допомогти кожному, хто цього потребує. Уважний до старих і хворих, і часто це визначає вибір професії: Леви стають прекрасними лікарями. Є в них також терпіння та гнучкість, вміння відмовлятися від бажаного. Але стриманість Лева-начальника не безмежна, і після кількох коректних та ввічливих зауважень він може дозволити собі спалах гніву. Рідні Лева мають відчути той момент. коли у нього ось-ось урветься терпець...

У жінках Леви найбільше цінують вірність і доброту. Дружинами їх найчастіше стають досить імпульсивні особи. П'ють від випадку до випадку, алкоголіками стають рідко. Охоче граються з дітьми в гамірливі ігри. Полюбляють тварин і обов'язково тримають вдома живність.

Левові найкраще одружитися з Ольгою, Поліною, Кларою, Беллою, Лією, Луїзою, Людмилою, Вірою. Уникати слід Августини, Валентини, Ірини, Галини, Катерини.

--------------------
Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!

Де б я на світі не була,
Ти зі мною, Україно!
Ти - моя мати, що дала,
Мені мову солов'їну!
Перейти на початок сторінки
Натонька
бум-бурум-буру-рум
12 жовтня 2009 09:53
Повідомлення #12

Зірочка з неба
  • 68

Що означає ім'я Дмитро (Димитрій)

Дмитро - "що належить Деметрі" з грецьої

Українська форма від Деметрій. Деметра - одна з найшанованіших богинь Олімпійського пантеону. Буквальне значення її імені - мати-земля, уособлення родючості.

У цьому імені - енергія пружини, яка здається, здатна стискуватися як завгодно довго, поки раптом зненацька не вистрілить. На жаль нерідко це трапляється в найбільш невдалий момент. Дмитрове терпіння зазвичай сприймають за абсолютрий спокій. Дмитро здатний на раптовий вибух емоцій, але зазвичай швидко відходить і заспокоюється. В спільних справах Дмитро на перше місце ставить не вигоду, а щирі і дружні стосунки. Дмитро - людина, що захоплюється розмовою, щоправда, і працювати він може за трьох, аби не підвести своїх партнерів.

--------------------

Де б я на світі не була,
Ти зі мною, Україно!
Ти - моя мати, що дала,
Мені мову солов'їну!
Натонька
бум-бурум-буру-рум
17 жовтня 2009 16:03
Повідомлення #13

Зірочка з неба
  • 68

Що означає ім'я Кіра?

Грецькою мовою означає "пані"

Уперта жінка з хворобливим самолюбством, до того ж марнославна. Кіри нерідко спортсменки. У житті, однак їм не щастить. Принципові та цілеспрямовані, йдуть до мети прямим шляхом. Дещо замкнені й небалакучі. Глибоко переживають свої прикрощі, хоча зовні це майже не помітно. Цнотливі, і подружню зраду з їхнього боку практично виключено. Кіра ідеальна подруга для стриманого чоловіка із середніми сексуальними потребами. Полюбляє займатися хатнім господарством, приймати гостей, привертати до себе увагу в товаристві.

Кірі варто виходити заміж за Володимира, Сергія, Андрія, Петра, Федора, Віктора, Олексія, Наума, Михайла. Не слід одружуватися зі Станіславом, Олегом, Миколою, В'ячеславом, Артуром, Едуардом, Ігорем, Степаном, Альфредом, Аркадієм.

--------------------

Де б я на світі не була,
Ти зі мною, Україно!
Ти - моя мати, що дала,
Мені мову солов'їну!
Натонька
бум-бурум-буру-рум
17 жовтня 2009 18:04
Повідомлення #14

Зірочка з неба
  • 68

Що означає ім'я Людмила?

Ім'я слов'янського походження, означає "мила людям, улюблена".

Чоловікові Людмили не доведеться купувати светр в магазині. не харчуватиметься він і супами з концентратів. Людмила - прекрасна господиня. Усе, за що береться, робить творчо, натхненно. і будь-яка справа набуває рис своєрідності та неповторності. Не витрачатиметься чоловік і на її обнови, більше того, Людмила може сама заробити на своєму вмінні рукодільнічати. Діти в неї завжди доглянуті, а стосунки з батьками чоловіка - щонайкращі. Та от із чоловіком Люді частенько не щастить, йому не подобаються її велика самостійність і незалежний характер. Можливі й колізії на грунті інтимних стосунків. Усе це призводить до розлучення, іноді гучного. Розлучена Людмила не занепадає духом, продовжує наполегливо шукати чоловіка, котрий міг би дати їй сімейне щастя.

Людмилі варто одружитися з Олександром, андрієм, Євгеном, Кирилом, Іллею, Дмитром, Гордієм. Не буде вдалим шлюб із Миколою, Єгором, Едуардом, Яковом, Степаном.

--------------------

Де б я на світі не була,
Ти зі мною, Україно!
Ти - моя мати, що дала,
Мені мову солов'їну!
Натонька
бум-бурум-буру-рум
14 листопада 2009 13:37
Повідомлення #15

Зірочка з неба
  • 68

Що означає ім'я Любов?

Любов зазвичай оточують залицяльники. Руку їй пропонують багато чоловіків, що ускладнює вибір, і, не покладаючись цілком на себе, вона вдається до допомоги ворожок і гороскопів. Інтерес до окультних наук Любов зберігає і надалі, навіть сама намагається лікувати своїх рідних методами нетрадиційної медицини. Такі речі дедалі більше переконують Любов у думці, що вона неординарна особа, а це, в свою чергу, може негативно позначатися на її стосунках із чоловіком. Перший шлюб, як правило, нетривкий. Утім, чарівливі та добрі на вдачу Люби недовго залишаються самотніми. Перенесені стреси роблять їх поступливішами. Вони хороші господині. Ревниві, проте майстерно приховують це. Не люблять ходити в гості.

За чоловіка Любові найкраще обрати Олексія, Олександра, Віктора, Юрія, Констянтина, Геннадія, Гліба. Не складуться у неї стосунки зі Станіславом, Русланом, Борисом, Гнатом, Ігорем.

--------------------

Де б я на світі не була,
Ти зі мною, Україно!
Ти - моя мати, що дала,
Мені мову солов'їну!
Irina
14 листопада 2009 13:52
Повідомлення #16

Файна господиня
  • 51

Репутація: 89
Група: Vip-кухар

Бали: 214
Наточко, цікаво почитати було про Дмитра, бо так мого сина звати. І ти знаєш майже все і правда... no
2 сторінок 1 2 Далі >>
Швидка відповідь Відповісти
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

Зараз: 24 травня 2012 18:01

Рекомендуємо

zlatka.com
НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Навігація
» Головна
» Форум
» Салати
» Рецепти тортів
» Свята, традиції
» Сервірування столу
» Замовити торт
» Все для тортів
відкрити все | закрити все
Зверніть увагу

Ми в Facebook

Міні-Радіо Дрімфуд

Онлайн :)

Всього на сайті: 53
Гостей: 44
Користувачі: oksana d, lyba353, Я Леся, нетік
Роботи: spider Bot, spider Bot, Google AdSense, Google Bot, Yandex Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: нетік, lyba353, yulchenyatnist, kok, нінок, linet, NataLiza, Канарейка, tanya75, tanya2109, galina65, eleneska, gowergjrdet, RussianRock, mrija, Mironka, Yatsan, Mariyka, Sheremenda, кавуся

Нове на форумі

Віртуальний ресторан
  Пише Галиночка (Сьогодні, 17:24)
Огірки з цукром
  Пише Галиночка (Сьогодні, 17:23)
Гра в асоціації
  Пише Галиночка (Сьогодні, 17:23)
Міста України
  Пише tay (Сьогодні, 17:11)
Весільні торти!
  Пише Галиночка (Сьогодні, 16:45)
Вітаємо Улянку з днем народження
  Пише Галиночка (Сьогодні, 16:37)
Торти незвичайних форм-3
  Пише KotMarta (Сьогодні, 16:02)
Торти з квітами-4
  Пише maryana (Сьогодні, 15:52)
Скумбрія солена
  Пише Ludka (Сьогодні, 13:58)
Дитячі торти-5
  Пише нінок (Сьогодні, 13:26)
Популярні статті

• Пиріг з румбамбаром і тертим тістом
  • Курячі пальчики - "СМАКОТА"
  • Смажений лаваш зі шпинатом , яйцем і сиром
  • Рис-карі ( гарнір до курки )
  • Салат "Оригінальний" з руколою і пармезаном
  • Полуничне морозиво
  • Лимонний кекс з маком
  • Не забудь привітати матусю!
  • Грамотність

Система Orphus
    Актуальне

Сьогодні найбільше шукають:
    1. випічка з румбамбаром
    2. рецепт морозива
    3. пляцки нові

bigmir)net TOP 100  
      © 2009-2012 DreamFood.Com.Ua Всі права дотримано.
    Використання матеріалів сайту виключно з дозволу адміністрації.
    Реклама на сайті