Вітаю Натонька з ткою перемогою! я нарешті дочекалась твоїх фото
тепер ти мене розумієш, шо мені довелось підніматись на гору після велоподорожі по гірській дорозі 18 км, у мене є пару фоток, які я не виставляла у своїй розповіді, бо мала там такий втомлений вигляд , і доречі я принаймі три рази сідала і казала своїм хлопцям що далі не йду..... ой і потріпала їм нерви...
дуже гарна розповідь і фото,я також на говерлі ще не була,в мене є питанячко ,змії по дорозі не траплялися? бо я боюся їх панічно,кажуть того року розвелося їх дуже багато.
це було 2005р Сходження на г Говерлу з президентом України
Я теж тоді була на Говерлі,мені тоді було 15років,але мені теж було дуже тяжко туди лізти.Я їхала від партії "наша україна".На горі було так холодно,а через дощ спускатися так страшно.А я ще чуть не загубилася,один хлопець що теж з нами їхав заговорив мені зуби,потім його покликали і він собі пішов,а повертаюся і розумію,що знайомого нікого вже не бачу...мені відразу ноги затерпли...але мені пощастило,що йшли ще двоє з нашої групи і відвели мене до автобуса.Звичайно,емоцій було багато,ще десь маю фото,якщо знайду покажу.
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.