Влітку 2008 року, а саме на Спаса, здійснилась моя мрія і обіцянка мого коханого чоловіка - ми своєю маленькою родиною поїхали до с.Ворохти, аби я піднялася на Говерлу і побачила всю красу Карпат. А місце зупинки обрали через нет, моєю головною умовою було душ в номері і добре ліжко аби гарно спати, а тут все підйшло номери напівлюкси чудові умови по доступній ціні залізнична станція с. Ворохта
ще до Заросляка я мала сили іти, а далі починалося найскладніше.....я дуже втомилася, адже на роботі я цілими днями сиджу за столом, а тут стільки км на велосипеді, а на говерлу піднятись - це взагалі нелегко....а ще я усвідомлювала що назад потрібно буде знову їхати на велосипедах...
цікаво, яким чином корови піднімаються на таку височінь
мене ще довго боліли м"язи на ногах, але на другий день ми пішли до водопаду Гук, доречі там після повені на машині також заборонили рух, тож довелося йти ніжками, а ці фото зробила дорогою
Яка красота, капець! А дійсно, як ті корови піднімаються догори? Вони певно вже натреновані Ви самі їхали на велосипедах? І знали куда то? І з тими велосипедами на саму гору лізли? Мені все цікаво, бо чоловік марить цією горою) Певно поїдемо туди ж)
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
ні-ні, Натолочко, ми проїхали лише 19 км від Трутня до шлагбаума, де потрібно заплатити пару гривень, а ще там особисті дані записують всіх хто проходить, гадаю на той випадок якби хтось згубився а на рахунок того чи ми знали куди треба йти, то я забула написати, що мій чоловік закінчив Львівський університет, географічний факультет, і на території заповідника саме по дорозі на Говерлу зі сторони с.Ворохти, розташована база університету "Заросляк"