це не мак,це ваніль у нас у паличках і коли зіскребаєш ножем серединку то такі ось крапочки потім видно чи у кремі чи у морозиві
зрозуміла, смачненьке фото, ще питання: у твоєму рецепті вершків збивати не потрібно; і коли поставити до морозильної камери то можна про нього забути чи збивати через кожні 20 хв. протягом 2 год. як у рецепті Люби?
я спробувала приготувати Морозиво із згущеним молоком(від Алли-Економістки), дуууууже смачно, немогла дочекатись коли повністю замерзне...гадаю ще нераз буду готувати це морозиво
жаль, що не попала на початок цього Флеш-Моб. Мені завжди було цікаво приготовити самостійно морозиво. У вас тут такі смакоти!!!!! А чи в когось є морожениця електрична? Чи вартує її брати? Хотіла її купити але в наших магазинах її не бачила.
Катя,ти молодець,що приготувала це морозиво,воно дійсно дуже смачне,легко готується і на довго приписується на сімейних вечерях.Я теж перші рази не могла дочекатись повного застигання,воно відповідає моїм уявленням про морозиво-солодке,жирне і калорійне,тобто саме таке морозиво я дуже люблю. Уляна,мороженниця непогана річ,ти загружаєш туди суміш і більше тебе нічого не цікавить.А при приготуванні просто в лотку таки треба перезбивувати під час перших 2-ох годин заморозки,інакше перетвориться в глибу льоду(на жаль,перевірено ...),хоча з іншої сторони це вже не так і важко.Я б з часом купила,якщо вона не дуже величезна.
Дуже вдячна учасникам цього раунду!!! до зустрічі!!!