минулого тижня купувала сливки дістала кісточки засипала цукром, залишила на ніч, вранці майже весь сік злила (його закрила окремо з сливками, тобто як сливи у власному соці) і проварила 10-15 хвилин, все вечері повторила, а вранці розігріла, додала ще цукру, теплим перетерла через сито, довела до кипіння та розлила гарячим до простерелізованих баночок, вийшов густий сливовий джем
Повідомлення відредагував gutka - 7 вересня 2009 15:52
Сьогодні готувала салат "Закусочний" від Даші Малахової
для салатику потрібно відварена картопля та морква, помідорчик, квашені огірочки, філе оселедця, цибуля (я завжди скроплюю цибулю для салату лим.соком) Все порізати великими шматочками. для заправки майонез (сметана) змішати з гірчицею з цілими зернятами типу делікатна від торчин
Повідомлення відредагував gutka - 7 вересня 2009 17:46
Апетитний салатик!Головне всі продукти є завжди в наявності,нема проблем зробити.Хіба одна у мене салати люблять на оліїї,а я хіба для себе можу зробити на майонезі або сметані. Тому дякую за рецепт!
Сьогодні приготувала скумбрію мариновану від Ludany
1 скумбрія, порізати навскоси, кожен почистити(не розрізаючи черевце), добре промити. Маринад 50 мл оливкової олії 3 ст. ложки води 1 ст. ложка винного оцту 3 горошини запашного перцю 1 лавровий листок сіль, цукор(по щіпці) 1 зубчик часнику кріп
Оливкову олію, воду, оцет ,сіль, цукор, перець і лавровий листок покласти в каструльку і довести до кипіння. Залити маринадом рибу в широкій каструлі, довести до кипіння. Дати покипіти хвилин 8 (по 4 хв з кожної сторони) . Зняти каструлю з вогню і посипати часником і кропом Залишити рибу в каструлі години на дві. Смачна і теплою і холодною.
Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 27 жовтня 2011 00:38