Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
gutka
6 листопада 2009 23:42
Повідомлення #281


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
я сьогодні спекла печиво з арахісом за рецептом Люби, воно у мене вийшло дещо вищим (наступного разу тісто разкачуватиму тоньше) але смак і вигляд мені дуже сподобався, рекомендую приготувати на новорічні свята
Печиво з арахісом
від Любані

150г розм'якшеного вершкового масла
3 жовтки
1/2ч.ложки соди
3 ст.ложки сметани
300г борошна
я додала до тіста 5 ст. ложок цукру
Замісити м'яке тісто. Помістити в холодильник на 0,5 години.
Розкачувати завтовшки до 1 см, вирізувати кругленьке печево та розмістити на бляшці.
Збити 3 білки поступово додаючи 6 ст.ложок цукру. Білкову масу викласти акуратно на печиві, щедро посипати подрібненим арахісом(заздалегідь не обсмажувати), випікати при 180 гр. хвилин 30

Після випічки білкова маса буде м'якою, після охолодження стане хрусткою.



Не печиво а справжні тістечка, СМАКОТА

Повідомлення відредагував gutka - 9 листопада 2010 22:42
Перейти на початок сторінки
ir71
7 листопада 2009 08:16
Повідомлення #282


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Ай і справді як тістечка!!!Катя,я теж на них око положила...Знаєш вони у тебе навіть вийшли апетитніші.Клас!!! love
Перейти на початок сторінки
котяра
7 листопада 2009 09:12
Повідомлення #283


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Тістечка СУПЕР!Апетитні такі.
Перейти на початок сторінки
gutka
7 листопада 2009 13:29
Повідомлення #284


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Печиво з арахісом сьогодні вранці мені ще смачніше, такщо рекомендую всім хто любить арахіс спробувати приготувати
І велике дякую Любаші за чудовий рецепт, відтепер це і моє улюблене печиво love

Повідомлення відредагував gutka - 9 листопада 2010 22:42
Перейти на початок сторінки
Надія
7 листопада 2009 18:50
Повідомлення #285


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Файні кексики з яблуками і печиво! love
Перейти на початок сторінки
gutka
7 листопада 2009 20:29
Повідомлення #286


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Надія,
дякую, пригощайтесь
Перейти на початок сторінки
gutka
7 листопада 2009 20:42
Повідомлення #287


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
у мене сьогодні сирна запіканка, розумію що рецептів є досить багато аби вас здивувати, але зазвичай ми любимо сирні запіканки їсти теплими, а ця особливо смачна коли холодна і навіть на другий день


тож для приготування запіканки потрібно:

грам 500-600 свіжого сиру
2 яйця
3-4 ст. ложки цукру, крім того до білків 1-2 ложки
1 скл. сметани
1 польський пудинг сметанковий або ванільний
1 ст. ложка борошна
0,5 ч. ложки розпушувача
родзинки
масло для форми

Білки збити окремо з 1-2 ст. ложками цукру
Решта всі компоненти ретельно вимішати обережно додати білки та викласти сирну масу у форму застелену папером до випікання
Випікати при 170-175 град. 50-60 хвилин.
Сирник дуже виростає, але потім "падає", діставати охолодженим з духовки


Повідомлення відредагував gutka - 11 листопада 2009 19:46
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
7 листопада 2009 20:58
Повідомлення #288


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Апетитна запіканочка з родзинками!!!!!! tongue
Перейти на початок сторінки
olga
8 листопада 2009 11:00
Повідомлення #289


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
gutka
Мафіни горіхові з шоколадом


Ой, Катю, а я нині спекла ці мафіни і вони в мене не вийшли. recourse На смак нічого, а вигляду ну зовсім ніякого. Але я сама винна. Полінувалася поїхати в магазин за порошком до печива і дала соду гашену сметаною. Може і забагато дала. Повну десертну ложку. Вийшло зовсім не то. А може ще то, що і молоко дала, і сметаною соду гасила. Одним словом, розстроїлася.... recourse
Перейти на початок сторінки
olga
8 листопада 2009 11:01
Повідомлення #290


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
Але я не здаюся. smile Ще таки візьму всі складники правильно і ще раз спечу. А ти форму змащувала чим і підсипала кожне гніздечко?
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 16:27

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100