а ви самі такі млинці робили?Просто цікавий рецепт!Вони мабуть товстенькі виходять?
так звичайно сама, і фото моє, і оладки приготовлені точно за рецептом і мали вони саме такий вигляд, ось тільки петрушки не було в хаті, а смажила вечері, тож на грядці я б її просто не бачила, не розумію що саме викликає у вас недовіру? я взагалі виставляю тільки свої фото, більше того гарбуз також виростила сама, такий солодкий з мускатним ароматом м"якуш оранжевий просто чудо
щойно сестричка зателефонувала що буде йти з роботи то "впаде" до мене на чай, тож я приготувала тістечка з сиру, дуже швидко і просто готувати у мене було грам 200-250 свіжого сиру я додала до нього цукру (3 ст. ложки) та гарно все вимішала, аби отримати солодку гладеньку сирну масу. З якої сформувала кульки, які обваляла у подрібненому блендером вівсяному печиві далі потрібно ножем зробити на сирних кульках навхрест надрізи куди влити щойно видушений сік лимона з тертою цедрою тож мої тістечка охолоджуються, а я чекаю сестричку на чай
Повідомлення відредагував gutka - 29 квітня 2010 00:07
ні, не сама, це з передачі Картата-потата(десь з самого початку), мені ці тістечка сподобались, я і моя родина любимо сир зі смаком лимону, тож частенько готую такі тістечка тільки Даша брала готові солодкі сирки