Катя,у мене питання!!!У рецепті написано що шоколад розтопила і додала до сиру,а на фото у тебе кусочками .Як ти добилася такого результату?
я його розтопила і охолодила(може ти кладеш ще рідким), що коли викладала ложкою до сирної маси він був шматочками, у мене вдома була плитка молочного шоколаду від Корони а взагалі це я вчора оцінила що у мене є вдома, начиталась рецептів сирників і спекла такий собі сирник, думаю надалі не обов"язково розділяти сирну масу на дві половини, а відразу вимішувати зі шматочками шоколаду, вчора коли ми їли теплий сирник шоколад був розтопленим, а сьогодні він захолонув, тож один сирник а різний смак, і обидва чудові.
викладати почергово на лаваш добре промазаний майонезом викласти зверху порізане м"ясо курки(варена або смажена) чи шинки, чи підсмажений попередньо фарш і кільця помідор зверху лаваш з майонезом та тертим сиром на нього знову лаваш з м"ясом та помідорами.... останій лаваш з майонезом та сиром, притрусила орегано і поставити на 20 хвилин до розігрітої духовки наступного разу додам ще лаваш з майонезом та капустою
добре зробила Улянка, тісто просто чудове можна використовувати і на інші сирні маси, а сам сир можна не розділяти на дві частини а просто вимішати зі шматочками шоколаду, щодо оформлення зверху тут можна пофантазувати, я просто спішила, у мене син щонеділі їде на навчання тож готую багато всього аби ще йому приготувати сумку, тож викладала ніби то смужечки
По 400г гарбуза та картоплі стерти на грубо додати 150г сиру, 1 яйце, 1 ст.ложку борошна, 2 зубки роздушеного часнику, сіль, перець, подрібнену зелень петрушки (у мене в хаті не було) Все гарно вимішати та смажити оладки на олії. СМАЧНОГО
Повідомлення відредагував gutka - 11 вересня 2010 18:34