фарш свинний чи яловичий чи змішаний (приблизно 1 кг)
5 зварених яєць
3-4 морквини
2 цибулини (подрібнити та додати до фаршу)
дно глибокої сковорідки "застелити" тертою на грубо сирою морквою , додати олії
тоді яйця розрізати навпіл посередині , з присоленого та приправленого спеціями фаршу формуємо оладки всередину кладемо половинку яйця та загортаємо фаршем.
Готові котлети (округлої форми) викласти на моркву, долити трішки води, накрити кришкою та тушити, за 5-10 хв до готовності додати 1-2 ст ложки томатної пасти розведеної водою, можна додати сметани.
Кать, ти стільки приготовила за ці пару днів!!!! І курочка,і запіканка, і банановий хліб!!! все таке смачне!!! Зацікавив мене дуже банановий хліб. Це як кекс?
Кать, ти стільки приготовила за ці пару днів!!!! І курочка,і запіканка, і банановий хліб!!! все таке смачне!!! Зацікавив мене дуже банановий хліб. Це як кекс?
ну шось таке, але дуже банановий смак, нам сподобалось, а як легко готувати....аби тільки банани були
1,5 кг курячих крилець посолити та замаринувати на 2-3 год. або на ніч у соусі для якого взяти по 150 мл. джему абрикосового та сливового, 2 ст. ложки соєвого соусу, 2 ст. ложки кетчупу "шашличного", 4-5 зубчиків часнику, каєнський перець. Запікати у духовці у фользі чи пекарському рукаві разом з соусом 1,5-2 год.
Декілька слів про гарбуз - український ананас Сам по собі печений гарбуз дуже смачний . Можна присмачувати його цукром, корицею, або нарізати скибками і подавати зі збитими вершками. Аби приготувати печений гарбуз потрібна фольга розігріти духовку 180С гарбуз розрізати на сегменти і вичистити від насіння, розрізати на невеличкі шматочки - розміром з долоню (шкірку не зчищати!!!) Кожен шматочок грабуза загорнути у фольгу, викласти на деко. Запікати у розігрітій духовці близько години (якщо гарбуз молодий - то менше 40-45 хв) до м’якості. Запечені шматочки вийняти з духовки, обережно розгорнути і дати охолонути. Відділити мякоть від шкірки, розтерти блендером або вилкою у пюре, яке перекласти на сито і залишити на ніч у холодильнику.
Готове пюре можна використовувати за призначенням (супи, млинці, пироги, десерти) або заморозити невеликими порціями (напр. 1/2-1 скл.).
Дякую Катя за інформацію.Я теж пекла гарбуз але просто на антипригарному деко і без фольги.А про те що щей можна пюре заморожувати,я і не догадувалася.Це класна ідея!!!