ні не закріпляю, я пробувала зубочисткою, у мене не вийшло, тож просто наповнила не докінця загорнула шкірку, вийшло чудово, правда трохи фаршу залишилось, тож я сформувала з нього котлету та запекла разом з гомілками, тепер буду так завжди готувати, ще спробую з грибочками і морквою
Все дуже просто і швидко: у великій мисці розмішати розім'ятий банан з маслом додати цукор, збите яйце, ваніль і прикінці борошно із сіллю та содою, все викласти до фоми застеленої папером до випікання (я думаю, що потрібно папір змастити олією, ато мені погано відстав) Випікати при температурі 170 градусів 1 годину
сьогодні на обід приготувала запіканку з картоплею та м'ясом
Запіканка по-селянські
потрібно відварити картоплю, злити всю воду, додати масло або сметану та зробити пюре окремо підсмажити мясний фарш (у мене свинний) та окремо підсмажити цибулю з тертою морквою у форму для запікання викласти фарш, зверху соус томатний (у сезон помідор у мене завжди є власноруч приготований соус), далі моркву з цибулею, потім картопляне пюре та зверху все затерти сиром, притрусити орегано, поставити до духовки на 20-30 хвилин при температурі 190-200 градусів
Повідомлення відредагував gutka - 27 вересня 2009 17:41