Запіканка апетитна з баклажанами баклажани, помідори, сир, куряче філе, майонез і спеції Помиті баклажани я нашаткувала кружальцями товщиною десь 1,5 см, посолила. Після того як годину овочі постояли, злегка їх обсмажила на олії. Попередньо нарізала філе невеличкими шматочками, відбила, послила поперчила і також обсмажила Після чого на деко, змащене олією, поклала кільця баклажанів, поверх них - філе, далі кільце помідора. А верхівку полила трохи майонезом і приклала шматочком сиру. Далі страва запікалась у духовці протягом 10 хв. доки сир зарум'янився,. Ця страва смачна, а ще її можна підготувати заздалегідь, перед тим як чекаєте гостей, а потім перед подачею на стіл підготовлені продукти швиденько розігріти..
Свинина печена Сьогодні свято, і в мене святкова страва свинну вирізку добре натерти сіллю, перцем чорним та червоним гострим, залишити на 2-3 години після чого нашпигувати філе зубчиками часнику, обсмажити з обох сторін на добре розігрітій пательні, далі перекласти до вогнетривкої форми (на дно якої викласти смужечки моркви) прикрити фольгою і випікати при температурі 180-190 градусів приблизно 1,5 години
М'ясо соковите. з гарною скоринкою, ароматне, просто "тане в роті"
салат Апетитна веселка
Викладати шарами, чергуючи майонезом
кукурузка перець солодкий червоний (можна замінити на помідори) вітчина у мене з курятини яйця варені картопля варена ананаси тертий сир можна додавати зелень