Розповім вам свій рецепт коржів з яких я печу свої торти. Ці коржі завжди получаються великими і пухкими.
Необхідні продукти:
4 яйця 1 скл. цукру 1 скл. муки 1 ст. л. порошку до печива 5 ст. л. дуже холодної води.
Спосіб приготування:
Спочатку я ставлю воду у морозилку, щоб вона була холодною. Форму змастити жиром. Відділити жовтки від білків. ОСЬ І СЕКРЕТ: до жовтків додати поршок до печива і добре вимішати. Білки збити з цукром в круту піну. Додати жовтки (зверніть увагу на те що з ними сталося - вони мають підрости і бути не однорідними, а складатися з бульок) - вимішувати обережно, щоб білки сильно не опали. Додати муку і воду. І випікаємо. Тісто має литися.
Якщо хочете зробити шоколадні коржі, то додати 2-3 ст.л. какао, але при цьому зменшити кількість муки.
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
класні ведмедики, а ти начиняєш їх так як магазинні, чи просто так їсьте?
Я тепер нічим неначиняю. Один раз попробувала втиснути кусочок шоколадки, так вона при випіканні почала булькати і витекла наверх, тобто коли я ведмедика перевернула, то вся шоколадка получилась розмазаною по спині ведмедика.
--------------------
Гомілки запекти в духовці або обсмажити на сковорідці. Приготувати картопляне пюре, заправити його спеціями до смаку. Шампіньйони стушити з цибулькою. Сир натерти на терці. Картопляне пюре змішати з шампіньйонами.
На середину налисника покласти картоплю з грибами, але не розмазувати, а купкою. Присипати сиром і "втикнути" в картоплю курячу гомілку. Підібрати краї налисника і зав'язати зеленою цибулькою у вигляді вузлика чи торбинки. На край гомілки я наділа папільотку з салфетки, томущо за неї зручно тримати гомілку коли її їдять.
Гості коли побачили таку страву зразу спиталися мене, як її їсти. Я запропонувала тримаючи за папільотку витягнути гомілку з торбинки і їсти тримаючи її в руках, а саму торбинку їсти вилкою.
СМАЧНОГО!
--------------------