а я шо... я нічо... я ж на Ви до Вас кажу.. І при чому тут я?)) Я тільки один комент тут лишила і сказала, як в мене є.. як шось в мене не так, як у всіх, то вибачайте...
та нє, то я тако тебе перепрошую, що не буду бушувати, я так делікатно буду писати
і по темі: якщо ваша дитина буде казати вам на ви, а вам хочеться щоб на ти (чи навпаки) ви ж не перестанете її любити? правда?.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
о він казав, що навіть до Бога ми звертаємось на "ти" то чому ж ми маємо до батьків говорити на "ви"...
в нашій сім*ї така сама ситуація, я до своїх батків звертаюсь на ТИ і до своєї бабусі теж на ТИ, але я відтого неперестаю їх менше любити чи поважати, і наші діти теж до нас звертаються на ТИ, особисто я небачу нічого страшного, і в нашій родині це якось непринципово, навіть більш дальші родичі самі наполягають шоб ми чи мої діти звертались до них тільки на ТИ., і я сама коли мені хтось каже ВИ то я починаю вже комплексувати, воно мені заважає, сковує, правда до свекрухи діти і я звертаємось тільки на ВИ. але вона вже досить старша жіночка, і трошка з консервативними поглядами на все
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель