у моєї мами теж здається є ця книга Ольги Франко. Треба піти рекет зробити (тобто позабирати всі лишні книги, якими вона не корисується) Але толку....все часу не вистачає ні на що, та й коли треба дрімфуд зразу виручає...Тут поки все приготуєш, століття пройдуть( постійно з"являються нові рецепти). Вдома теж книжок і журналів трохи є, та користуюсь рідко....Колись при можливості покажу свої....
А у мене 3-є видання 1993 року. Та ще й у кінці книжки- цілий записничок, де зібралося багато цікавих рецептів, тому вона така й пошарпана, що завжди під рукою.
Всі хвалять цю книгу Ольги Франко..От би десь собі доп"ясти...)) А я маю ось таке видання з потрясними ілюстраціями і непоганими рецептами, цієї ж авторки бачила й інші,подарувала сестра, читаю її іноді як художню книжку на ніч))) просто заради естетичного задоволення)))
Дівчата може хто купує журнал Рецепти господині , я пропустила номер за березень 2012 подаліться фотками з журналу смачних страв.Якщо маєте таку можливість.Будь-ласка.
в мене під руками ось ці книги.інші пофотаю пізніше -бо сховані й запечатані в коробку.маю і ФРАНКО три томики й багато чого.але прийшлось поховати щоб не порвали поки малі