Дуже добра книжка, але страшненька) А знаєте чому? Мй чоловічок використвував її замість коврика для мишки... Бо мишка погано їздила по столі... Ну шо тут скажеш?
Дарія Цвек, дві книжки зичені, не мої...
Тоже дуже добра книжка з гарними рецептами.
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Тут хіба самі популярні страви: різні види борщів, котлет, блінчиків, пельменів, вареників, пловів... По тридцять, а може й більше видів одної і тої самої страви.
А тут по декілька страв з різних країн, салати, перше, друге і десерт.
А тут взагалі рецепти, капець... Там і медвеже м'ясо і перепела, і серна, і фазани, глухарі, бекаси і вообше ціла купа класного всякого) Проблема одна, вона не моя, скачати в інеті нема де, і треба її скоро повернути... а жаль Книжка за 1961 рік
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Отут цікаві рецепти попадаються, наші українські. Жіночки пишуть пляцки, хлібчики і всяке таке. Закрутки цікаві там ще бувають.
А то всякі "Люблю готовить" Перестаю вже їх купляти певно, все майже з інтернета тиряють... Не дуже той журнал. На один номер один-два рецепти нормальні хіба.
То ше не все. Продовження буде. Якшо хочете, виставляйте і свої книжки, цікаво подивитись. і приписуйте хоч пару слів про кожну книжку, щоб знати, чи варто її купляти)
Колись ось такі журнали можна було в кіоску купити,там хороші рецепти є.Зараз щось їх невидно,а я ще старі випуски зберігаю
а це моя колекція журналів найсвіжіші,бо вже два таких ящика вивесла в село для розпалювання.Чоловік свариться що квартира мала і нерезинова зовсім...мушу трохи позбавлятися тої колекціїї