мари4ка, я робила на пробу, бо скоро у мого синочка день народження - так би мовити була проба пера. Додала від себе 1 ст. л. горілки - щоб краблики не так сильно вбирали олію. Получилось з першого разу. На смак - смачно на вигляд - оригінально. Сердечно дякую за рецепт. Жаль немає фото.
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
мари4ка,Я пробувала -сподобалось, вийшли! смажила на сковорідці олії 1 см олії. До салатику з тунцем давала -сподобалось дуже,на малого Д.Н зроблю. Марічко-я спочатку думала що то персики з компоту вони втебе такі жовті..
салат був файний, а кораблики мені не вийшли. або загусте тісто було, або шо...правда вийшли дуже смачні пляцушечки, але корабликами їх не позагортало. я писала тобі у приват, але ти щось відморозилась. коротше на д.н. корабликів не було
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчатка, я рада, що всім сподобався рецепт!!!!, Декому не вийшло, то через неправильну консистенцію тіста напевно ,воно має бути трохи мягшим, як на вареники!!!
Цитата: Ластівка
я писала тобі у приват, але ти щось відморозилась.
Ластуню, не отримувала я ніякого повідомлення!!!!!! Тільки-що перевірила, ніякого повідомлення від тебе не було!!!!! Є ще такі котрим я не відповіла в приваті????? Може в мене щось не то?.....
zhanetka, та ну, ті пляцушечки й так поїли, а от щоб "повидєлувацця"як я кажу, ну так щоб потім ще за пів року згадували і казали - а от в неї було такееееее... - не вийшло. ще раз якось спробую рідше тісто зробити. я так і думала, що певно загусте замісила
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого