З усього того я зробила висновок, що я господиня до одного місця
дуже ти не права....шашлик обожнюю,а з печеними овочами взагалі супер, а на десерт тільки кавун? я тобі зізнаюсь у мого чоловіка також д.н. випало на спеку- божевільну спеку, я ледь приготувала половину з того що планувала, особливо тяжко було готувати в духовці....
Розумієш.. мене звинувачували, шо я минулого року наготувала купу і вони їли-їли і вже на шашлик їм місця не хватило. І казали, щоб я не робила нічого, хіба овочі шоб були. Ну і я намагалась зробити по ненашому, не по українськи))) Типу овочі і м'ясо, тобто шашлик. Бо минулого року і рулет м'ясний і оселедець... Якось то не вписується в правильне поєднання. Але я зрозуміла, шо люди наші ше до такого не звикли. От чесно.. ніхто крім однієї людини, тобто мого чоловіка не спробував помідорів отих солодкуватих. Народ хоче салатів з крабових паличок... Та нічого.. може колись перевчу... А десерт як я розумію взагалі не потрібен... Тай шо таке можна приготувати? Якшо ми туди прийшли в першій годині, то десерт був в 10 вечора.. Шо мало стояти на жарі стільки годин? Хіба кавун Коротше... виправдовую самаа себе, але я певно облінилась і не зовсім продумала меню... Так собі думаю шо від мене всі пішли голодні.. Ну чому я не купила ше палицю ковбаси????
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Натонька, я тебе розумію ми цього року вперше вирішили на роботі на д.н. приносити не обід, а тільки каву з тортом ну і вино чи шампанське, для жінок - це казка, адже вдома завжди до мене приходять друзі родичі, а щороку я ледь "тепла" з роботи приповзала , це потрібно нагодуват, ні пригостити, 12 голодних в обідню перерву і "не впасти лицем в грязь" і це при тому що на роботу преш окрім тарілок зі стравами та баняків, посуд потім все потрібно помити прибрати, а вода тільки холодна і на першому поверсі....а далі знову на кухню і приймати вдома гостей...і яке це свято для себе коханої...я наприклад дуже б хотіла аби цьогорішня традиція зберігалась на довше, та не впевнена так як є багато противників такої ідеї
Натонько, ти хороша господиня, і не переймайся, хто що думає. Після купи м'яса у вигляді шашлику, я думаю, всі були ситі і задоволені - видно по кількості випитого . Ти будеш сміятися. але день народженні малої я також закомандувала "на шашлики", і що ти думаєш - шашликів ми взагалі не смажили того дня - відклали на понеділок і батьки приготували їх до нашого приїзду наступного дня після роботи. А був перший закусочний стіл, а потім більша частина гостей відпала - хто був з нічної зміни, в кого була безсонна ніч - просинаючись гості просили борщику і тортику - тому в нас був прискорений варіант без основного блюда - шашлика . Від того я не почувала себе поганою господинею.
Натонько, ти все гарно придумала, а якщо народ любить баняк салату з майонезом, то хай собі нарубають олів'є. А для такої жари меню дуже було доречне. Так що не переймайся!
Ну хіба я могла чекати, шо хтось мені тут з вас скаже, шо я погана господиня? Вічно мусите похвалити, правду ніхто ітак не скаже))) Чесно кажучи, я сама дуже люблю всякі гостини. Дуже люблю їсти Але мене шось ніхто ніде не кличе... певно думають, шо я дуже вибаглива... Але то неправда. Я їм все фактично, крім цибулі свіжої, чорносливу і не вживаю томатний сок і не п'ю горівки... ну але то в тому разі, якшо зі спиртного шось ше є, а при файній компанії і самогонки можу випити, але дуже трошки бо зразу піду спати і з мене вже діла не буде))) От і все фактично чого я не їм. А люблю дуже традиційні страви всякі різні. Так шо сміло можете мене кликати в гості на борщ і вареники! Експериментів мені і дома хватає з їдою)) А ше люблю погорланити пісень за столом, знаю слова))) але голосу кажись не маю...
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Не сміши! Дай Боже всім бути такими господинями. А щодо свята- овочі зараз у кожного на столі, то ж гості вибирали, що смачніше. А 4 кг м"яса- це ого-го! Ми давно взяли за правило: якщо шашлик- то тільки цілі помідори, огірки, зелень. А до того- бутербродний варіант (щоб були сили дочекатися ).І все. Навіть солодке не беремо.Якщо є бажання- заїжджаємо до нас додому на каву і солодощі. І ще жодного разу ніхто не залишився голодним. У мого чоловіка день народження - 27-го серпня. Теж було 10 чоловік. Наготувала вдома. І теж багато залишилося, хоча всі задоволені і до сьогодні дякують.