Зрази картопляні з яйцями, дзадзикі в банці))) соус до шашлика червоний, пиріжки на один укус, від Клари з кукінга (дуже суперові, вдалі пиріжки, частенько їх роблю) і малосольні огірки.
Рулет з курячих стегенець, трошки крупніше)
Ну і шашлики. А на солодке кавун. Горілки випили 2,5 літри "Хортиці Срібної" 1,5 л води солодкої, 2 л води мінеральної і 2 л томатного соку. І ще 1 бутилку вина. Пили 5 людей горілку, 2 - вино. 1 людина не пила спиртного зовсім. Хліб не їли зовсім. Отаке-то)))
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Наталь,ти наготувала,то вже наготувала,молодець. Хто б дурний їв хліб,коли були двоякі пиріжки?Хоча твій хліб з часником був не гірший за пиріжки.Добре,що не робила тазіковські майонезні салати,свіжі овочі підійшли сюди ліпше.Сподобались стегенця фаршировані,дуже апетитні. Чоловіка з Днем Народження вітаю,хоча трохи пізно.Нехай шанує таку хорошу господиню!
Натонька,ну ти й молодець!!!!Попрацювала на славу чоловікові.Мені не дивно що після такої кількості різноманітних закусок(та ще й мясних!!!)твого шашлику на всіх хватило(3кг).Я коли на природі роблю свято то більше беру овочів і фруктів і тому звісно мяса на шашлик більше.А ти спочатку всіх нагодувала смакотами а потім місця у животі на шашлик,гостям забракло. А рулет з курки такий апетитно-симпатичний!!!!!!Я вже хочу...
Люба, та після того "майонезового сообщества" я взагалі не роблю майже нічого з майонезом Вітання передам)
Іра, то в нас тіпа м'ясна вечірка була Для любимого чоловіка) А народ майже й нічого не їв, поки шашлик не посмажився, казали місце лишають) Подружка казала, шо на 8 людей замало одного кавуна, а його менше половини з'їли)) Може то тому, шо в мене всі худющі були? Крім нас з чоловіком))))
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Прошу подати якісь цікаві ідеї до шашлика і якісь соуси і шось таке, аби я не стояла коло плити))) Шось просте, як не знати шо. В понеділок йдем на шашлик знов на то саме озеро і на чоловікове день народження. Хочу шось таке овочеве якесь, не варити нічо і не пекти... Ну майже Шашлик уже замаринувала.
Я б тобі порадила замаринувати салату, напекти лавашів - не одну порцію - в них зручно і зелень закручувати, коли шашлик їсиш, і рулетів пару можна готових привезти... І подивись на мої останні соуси - нам усім до шашлику сподобались... Та й салат з запечених овочів приготуй - до шашлику саме те.