Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарний речиталь
Фрезія
26 січня 2012 07:26
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Наталю,
магазинний хліб має нехороші домішки, на жаль. Переходьте на домашній! :smile:
У нас на кожен день самий простий хліб (борошно, вода, сіль, цукор) з духовки чи хлібопічки. А коли є час , то і довшого приготування хліб на столі , але він дуже смачний і дуже- дуже сильно відрізняється по смаку і аромату, вартий того, щоб затратити на нього час.

Повідомлення відредагував Фрезія - 26 січня 2012 07:32
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
26 січня 2012 07:55
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
я згідна з Фрезією домашній хліб це просто вкуснотіще не те що магазиний і без всяких домішок , а коли ще тепленький аж хрумстить коринка це просто :winked:

Повідомлення відредагував лесик-лисик - 26 січня 2012 07:58
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
26 січня 2012 10:04
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
%CA%F3%EB%B3%ED%E0%F0%ED%E8%E9+%F0%E5%F7%E8%F2%E0%EB%FC
Перейти на початок сторінки
Фрезія
26 січня 2012 22:15
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Тістечка празькі




Яйця 3 шт.
Масло вершкове 125 г
Цукор 1 скл.
Розпушувач 2 ч.л.
Какао 2 ст.л.
Борошно 1 скл.


М"яке масло розтерти з цукром, додати яйця,соду, борошно і какао.
Спекти корж. Коли охолоне, розрізати на 2 частини і промастити помадкою.

Помадка
4 ст. л. молока
4 ст.л. цукру
2 ст. л. какао
100 г масла.

Змішати молоко, цукор, какао до однорідної маси, довести до кипіння,постійно помішуючи. Зняти з вогню, додати масло і помішувати доки не розтане.
Перемастити помадкою коржі. Пізніше можна розрізати на шматочки .


Для любителів шоколадної випічки.
Смачного!

Повідомлення відредагував Фрезія - 26 січня 2012 22:16
Перейти на початок сторінки
musya
26 січня 2012 22:26
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Фрезія,
ти гарна,господиня!!!!!Я дуже часто тепер,захожу до тебе в гості,бо все,що ти готуєш мені і моїм рідним дуже смачне,дякую тобі за рецепти,а особливо за цукерки :winked:
Перейти на початок сторінки
Фрезія
26 січня 2012 22:36
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
musya, дякую!
Завжди буду рада Вас бачити!
Перейти на початок сторінки
Фрезія
27 січня 2012 23:01
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Кекс "Медовий"






Яйця 2 шт.
Мед 0,5 скл.
Цукор 0,5 скл.
Олія 0,5 скл.
Борошно 2 скл.
Розпушувач 1 ч.л.
Сода 1 ч.л.
Какао 2 ст.л.
Гаряча вода 1 скл.

Склянка 240 мл

Збити яйця з цукром, додати мед і олію. Перемішати.

Додати борошно, розпушувач з содою, какао - все змішати до однорідної маси. Наприкінці додати склянку гарячої води.
Я випікала в мультиварці 1 годину.

Рецепт нагадує "Шоколад на кип"ятку", але структура і смак кексу виходять зовсім іншими. Смачний і м"який.

Знайшла у Jazzinitup з good-cook

Повідомлення відредагував Фрезія - 27 січня 2012 23:15
Перейти на початок сторінки
Галиночка
28 січня 2012 00:05
Повідомлення #68


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: Фрезія
Хліб "Біла гора"
Який гарнющий! Віддам рецепт мамі - вона у мене любить хліб пекти))) Дякую за рецепт!!!
Перейти на початок сторінки
Ludka
28 січня 2012 10:11
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Фрезія
Кекс "Медовий"
о такий смачнючий вигляд. :tongue:
Перейти на початок сторінки
Фрезія
28 січня 2012 13:56
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Білий хліб


Серед пшеничних сортів , напевно, самий головний хліб у нашій сім"ї. Дуже простий і дуже пшеничний на смак. М"якуш пружний, скоринка тонка і хрустка.




Рецептура ГОСТ
1 кг борошна хлібопекарського першого сорту
15г хлібопекарських дріжджів пресованих
13г солі харчової
вода


Рецепт
Метод великої густої опари.
350г борошна пшеничного хлібопекарського 1 сорту
8 г дріжджів пресованих
200г теплої води (30-35С) або скільки борошно візьме до отримання досить крутого тіста
Вимісити опару до гладкості. Дати опарі вибродити протягом 3,5-4 годин.

Тісто
150г борошна пшеничного хлібопекарського 1 с.
6.5г солі
Теплої води до отримання хлібного тіста правильної консистенції.

Розчинити сіль у воді, влити в опару і перемішати. Всипати борошно і замісити тісто. Вимісити до гладкого шовковистого стану. Дати тісту вибродити протягом 40-60 хв.

Тісто розділити на шматки вагою 575-920г, подкатати в кулі і дати попередню розстойку протягом 5-8 хв.
Сформувати хліб. Покласти в форму або на стіл на 30-50хв. Перед посадкою в духовку подовий хліб надрізати (4-6 надрізів) або наколоти.

Випікати з парозволоженням при 215-250С.
Формовий хліб за вагою 0.7- 0.75кг печуть 45-50хв, подовий такої ж ваги печуть протягом 38-43 хв.

Повідомлення відредагував Фрезія - 28 січня 2012 14:50
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 19:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100