Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарний речиталь
Tatiana
24 січня 2012 10:55
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Фрезія! Від душі вітаю з відкриття м власної кулінарної темки. Здоров"я та натхнення на кухонці. Дякую за гарні та смачні рецепти.
Перейти на початок сторінки
Татка
24 січня 2012 11:58
Повідомлення #52


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
Фрезія, Вітаю з відкриттям власної кулінарної сторінки. Щоб на твоїй кухонці завжди було смачно і затишно, та було багото відвідувачів. Дякую за цікаві рецепти.

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
24 січня 2012 12:05
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Прийміть і моє вітаннячко!!!
Перейти на початок сторінки
Фрезія
24 січня 2012 12:31
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Tatiana

Татка

Подоляночка

Дякую!

Перейти на початок сторінки
Фрезія
24 січня 2012 14:08
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Хліб "Біла гора"




М"який і ніжний хліб, для мене ледь солодкуватий. Не втрачає мягкість і через 3 дні.
Рецепт цього смачного американського хліба я взяла у Люди в ЖЖ .

Борошно вищого сорту -500 г (я брала 1 сорту)
Дріжджі пресовані 8 г (сухі активні 4 г)
Сіль 8г
Цукор 8 г ( 3 г для активації дріжджів, 5 г в тісто)
Мед світлий 40 г
Масло вершкове несолоне 30 г
Молоко кип"ячене і витримане 30 хв. на водяній бані - 200г
Вода 100 г
Вода при вимішуванні тіста 50 г

Дріжджі активувати у воді 40* з цукром протягом 20 хвилин.
Кип"ячене молоко охолодити до 20*, змішати з сілью, цукром, медом,маслом, влити дріжджі, всипати половину борошна, і взбивати вінчиком на малій швидкості 4 хвилини.

Всипати решту борошна, замісити тісто крутіше середньої консистенції до однорідності . Поставити в холод на 30 хвилин.
Потім вимісити до розвитку клейковини, в кінці вимішування підправити водою до м"якой конситенції.

Покласти в миску під плівку бродити 2 години при 20*. Тісто збільшиться в 5 раз, до об"єму 3,5 л.

Викласти на стіл з борошном, акуратно розправити в невеликий прямокутник і нетуго скрутити в рулет. Защіпнути, зробити рівну ковбаску і в форму на 1 год на розстойку. Форма 29/13/8см.

Зробити неглибокий надріз по центру , з одного краю до іншого.
Випікати при 180 * з конвекцією. Перші 15 хв з паром під кришкою.
У мене випікався 30 хв без конвекції і кришки.

Смачного!
Перейти на початок сторінки
Фрезія
24 січня 2012 17:25
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Цукерки шоколадні з вафельною начинкою






Шоколад 120 г
Вафельні коржі 1 пачка
Згущене молоко 1 банка (до смаку)

Розтопленим шоколадом змастити формочки для цукерок і покласти в морозилку.
Вафельні коржі подрібнити, додати згущене молоко, перемішати.
Начинку викласти у форми. Дно залити шоколадом, покласти в морозильник на 15 хвилин.

Повідомлення відредагував Фрезія - 25 січня 2012 07:43
Перейти на початок сторінки
Фрезія
24 січня 2012 22:25
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Медівник простий




Яйця 3 шт.
Цукор 1 скл.
Мед 3 ст.л.
Сода 0,5 ч.л.
Розпушувач 1 ч.л.
Борошно 2 скл.

Склянка 250 мл

Яйця збити з цукром, як для бісквіта. Не припиняючи збивати додати поступово мед. Борошно просіяти, змішати з содою й розпушувачем і обережно ввести в яєчну суміш.
Тісто вийде як на оладки. Вилити в змащену форму.

Я випікала в мультиварці . Програма "Випічка" 45 хвилин. Можна розрізати на коржі і змастити будь-яким кремом.

Повідомлення відредагував Фрезія - 24 січня 2012 22:32
Перейти на початок сторінки
Lilia
24 січня 2012 22:53
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 6.09.2015

ICQ:--

Бали: 50
Цитата: Фрезія
Вівсяне печиво (ГОСТ)

просто смакота неймовірна, тортиків я не дуже люблю, а ось це печиво в самий раз :wink:
Перейти на початок сторінки
Фрезія
24 січня 2012 22:58
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Спробуйте! Надіюсь, печиво сподобається!

Повідомлення відредагував Фрезія - 24 січня 2012 23:03
Перейти на початок сторінки
Anna_maria
26 січня 2012 02:40
Повідомлення #60


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 675
У вас тут стільки випічки, що аж дух перехоплює. Так і хочеться все перепробувати. Відтепер ніякого купованого хліба, тільки власного приготування.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 квітня 2024 22:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100