Сирник на зимно Рецепт на швидку руку або коли гості на порозі. Печу бісквіт і перемащую отакою масою. 600 гр молока збивати 5 хв. з вмістом пакета. Можна коржі змастити кремом,а всередину додати цю масу. На смак дуже ніжний і повітряний. Завжди вдома тримаю про запас.
Потрібно; цвітна капуста гриби сметана часник,спеції Цвітну капусту розібрати на суцвіття і відварити у підсоленій воді. Потім на олії підсмажити так,щоб капусточка підрумянилась.Тоді додати грибочки(в мене печериці протушені з цибулькою), перемішати. За хвилину-дві додати сметану і 2-3 зубчики часнику,сіль,перець до смаку,щоб тільки скипіло і страва готова. Смакота!!!
Тісто; 2 пач.маргарину 6 ст.лож. сметани 3 жовтки борошна скільки забере Маргарин посікти з борошном, додати збиті жовтки зі сметаною.Швиденько замісити тісто,приблизно як на вареники і поставити в холодильник на 12 год. Поділити тісто на 6 частин,два коржі пекти чисті,а два коржі тісто+мак+тісто.(розкачати частину тіста,викласти макову начинку і прикрити другою частиною тіста). Коржі перед випічкою поколоти,щоб не було пухирців. Макова начинка; 1,5 стк.маку запарити і втерти з 1 стк. цукру + 2 жовтки 1 пач. порошку до печива 3 ст. л. манки 3 збиті білки
Крем;масло+варена згущонка.
Я до маку давала тільки білки.Крему може трошки забагато.Робила на око.
Повідомлення відредагував Galina_Nedomirko_ - 18 лютого 2012 22:03
Тісто; 6 яєць збити з 1 стк. цукру + 1 стк. борошна 5 ст.л. какао 1 ст. л. порошку
Яйця збити з цукром + все решта,добре вимішати і пекти в тортівниці. В охолодженого коржа зрізати верхівку,вибрати середину,викласти крем,накрити верхівкою і залити шоколадом. Крем; 300 гр. масла 1 б.згущонки сирої крошки з торта вишні(залиті спиртом чи горілкою)
Це рецепт в оригіналі,я робила трохи по-іншому. Спекла в прямокутній формі три бісквітні коржі з какао.(пекла бісквіт на 4 яйця у формі 35*35)Один корж подрібнила і додала до крему.Крем робила з масла збитого з пудрою + мочені вишні.
Повідомлення відредагував Galina_Nedomirko_ - 19 лютого 2012 21:10