Купила набір висічок в формі серця в комплекті є 3 сердечка різної форми, дуже красиві получилися, вся сім'я була задоволена Ще бачила в магазині такі висічки в формі кола і сльози,з часом обов'язково придбаю.
даю сайт де можна подивитися на них http://metalworkshop.com.ua
а я живу від цього села де виробляють таку кераміку за 5 кілометрів, доречі воно називається Гаваречина, моя бабуся звідти родом, правда там тепер залишилось зовсім мало майстрів, та і ті тепер вдарилися в комерцію, правда якщо приїхати до них то можна подивитися як саме вони виробляють отаку красу, і купити щось для себе, основне поторгуватися, віддадуть за пів ціни, а якщо людина сподобалась то і взагалі задарма
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
bileckaya, я уже досить давно використовую сковорідки з керамічним покриттям, таке покриття вважається одним з найкращих та безпечних для здоровя людини. А ще на такій сковорідці можна смажити з мінімальною кількістю жиру. Іжа не пристає до сковорідки, і її легко мити.
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.