Дівчата! Те що ми всі гарні господині ми вже знаємо. А давайте дізнаємося хто з нас хто за фахом! Можливе й таке: за фахом людина космонавт, а насправді працює в бібілотеці! Можливо наші поради як фахівців комусь стануть у нагоді. Згодні?
З себе і почну: за фахом я вчитель, а працюю в сфері культури
Не знаю чи буде комусь цікаво, але напишу й про себе. Маю професію еколог, але зараз уже рік у декретній відпустці, роботу по професії знайти НЕМОЖЛИВО (напевно потрібно було більш відповідально ставитись до вибору пофесії).
Я здобула спеціальність бухгалтера,але ніколи ним не працювала.Зараз в декретній відпустці,до цього працювала керівником відділу в одному із супермаркетів Львова.
я теж бугалтер, але теж ніколи не працювала за спеціальністю, пропрацювала тільки два роки зав.складом на одній мебельній фірмі, потім ми переїхали і я так неможу знайти собі роботу, зараз задумуюсь щоб здобути ще якусь освіту, яка більше відповідає нашому ринку праці, але в моєму віці, то напевно вже запізно, тут я цілком і повністю згідна з
,
Цитата: Lusuchka
потрібно було більш відповідально ставитись до вибору пофесії
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
За професією я модельєр-коструктор,але жодного дня не працювала за фахом.Зараз займаюсь ПП-діяльністю(колготи жін. і дит.)
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!