Марічко, тісто на піцу супер просто!!!!!! Мій чудо-комбайн замісив тісто,я швиденько все нарізала, а тих 15хв,поки підкисало,ще й посуд помити встигла!!!! Я просто в захваті!!! Правда, до тіста додала трохи ще сушеного базиліку....Чоловік сказав:"Тісто - шо надо" Марічко,дякую,думаю тепер і по твоєму рецепту буду робити тісто. Фото додам завтра,бо при вечірньому світлі мій фотоапарат барахлить
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачьно женился!
Готувала сьогодні ваш салат. Дуже-дуже сподобався. Я для проби зробила одну тарілку, то я дійсно тільки попробувала. Завтра буду робити ще. Дякую. Дійсно дуже класний салатик.
Марієчко!!! Дякую за неймовірно смачні переписи цікавих страв,багато з яких стали справжніми хітами. Скумбрія під копчену,піца на швидкоруч,смачні салати ,неповторна фантастична випічка.,-..стільки смакоти стало улюбленою на форумі,що все не можу й згадати...Тому,Марієчко, від душі до Тебе . ..прохання,-відкривай свою авторську гілочку,сторіночку з Твоїми смаколиками,які ми будемо готувати із задоволенням!!! З повагою Майя
Soni, дякую за рецепт швидкої піци. Мені і моїм пожиральникам припало до смаку, а це мені на руку, о швидко готується...якраз те що треба. А ось фото звіт
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак