Сині нарізати вздовж- язичками, посолити на 2 години, щоб пустили сік, посмажити ( не пересушити), згорнути рулетиками, начинити ними пробланширований перець. Розкласти в банки, залити маринадом:
2 склянки води 1 склянка цукру 1 склянка олії 1 склянка оцту 1 ст.ложка солі пучок нарізаної петрушки.
Натонько, баклажани не чищу, ріжу товщиною десь 4-5 мм( на око).В літрову банку входить 7-9 перчин ( залежно від розміру), а банок скільки- може 4 ( бо насправді я маринад роблю по рецепту, а сині і перець не важу. Сьогодні я ще доробляла, то у мене було 2 кг синіх (перець не важила, бо домашній, від свекрухи торба) - вийшло 2 літрових і одна 1.5 літрова, але ввійшло по 8 перчин і в 1л (дрібнішого) і в 1.5 л( бо крупніший).Гарно виглядає і круглий перець (Ротунда)
lana, закрутила я ті перці, і дуже сміялась з того, шо жарила ті баклажани і жарила і кінця краю їм не було))) Ті перці як бездонна бочка))) Кажу до свекрухи, шо то треба загадувати загадку таку: як помістити в одній перчині цілий баклажан І ше.. перці великі взяла, ледве їх в банки позапихала, інтересно, як я зимою то з банок повиймаю))) Потім фото виставлю, бо не встигла ше сфотографувати - свекруха все поскладала до кладовки
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Натонько, дуже сподіваюся , що перці сподобаються!
Я тоже сподіваюсь на таке Я їх з любов'ю робила! І душу вкладала))) А взагалі-то більше нічого й не крутила, хіба ще пару банок квасолі. А тут купилась на ті баклажани, бо Ви написали, шо їх всі люблять... і я собі подумала, шо то шось точно супер-добре Тут головне гарно препіднести рецепт, шоб хотілось його зробити)))
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!