1 пачка маргарину 5 склянок борошна 1 склянка цукру 1 домашнє яйце 0,5 склянки сметани дрібка солі,0,5 ч.ложки соди,погашеноі оцтом ванільний цукор 1 уп. Замісити еластичне тісто і пропустити його порціями через м"ясорубку,для цього є спеціальні формочки.За відсутністю пристрою,можна викладати у вигляді звичайних невеличких гірок.Спечене печиво густо посипати цукровою пудрою!Смачного! Порада-секрет:перед тим,як пропустити тісто через м"ясорубку, обсипте її всередині порошком до печева чи мукою.Печенько буде"кучерявим"
ось це печево спробую я спекти, а то у мене є один рецепт, але печево не виходить таким, як я кажу "кучерявим", а підростає і має вигляд довгих гладеньких смужок
Печево через м"ясорубку* (з моєї кулінарної книги, рецепт переписала від своєї бабусі Каті років 25 тому назад) 2 склянки цукру 1 склянка сметани 1 склянка смальцю 1 склянка маргарину 2 яйця 1 ч. ложка амоняку Борошно 6 склянок я так як і бабуся випікала печево, а потім зліплювала по два перемазуючи печево тертим маком з варенням (зазвичай абрикосовим) а потім обсипала цукровою пудрою - виходила така собі "твікс палочка"