Дівчатка робила сьогодні Сердечка рецепт із польського блогу, правда трохи із варіаціями. Рецепт Сердечок -200 г молока -2,5 столові ложки цукру -половина чайної ложки солі -1 яйце -3 склянки борошна -2 столові ложки розтопленого вершкового масла - 15 г свіжих дріжджів, розвести у теплому молоці додати цукор, сіль, яйце,масло у кінці. Замісити має бути мяке тісто. Залишити щоб підійшло у 2 раза. Я розкачала тонко 2 мл і маленьким блюдцем вирізала круги на них клала начинку, скручувала у рулетики, рулетик складала вдвоє і по товщині розрізала навпіл не до кінця правда, вушка трохи виправляла так, щоб було серце, має підійти, примазати збитим яйцем і пекти 180, 15-20хв. Начинку вимішати добре: -300 г мелених горіхів /думаю можна любих/ -100 г цукру -3 ст л сметани і пів чайної ложки кориці
marinka, Яка краса! Я їх теж робила, але в мене вони зовсім не такі красиві! Дівчата! Вони такі смачнючі! І ше крім того їх дуже цікаво робити Пробуйте, не пожалієте!
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
marinka, то і розпочато сердечкоманію!!! В мене в голові вже сердечка-слойки, сердечка глазуровані.... Жартую. Дуже гарна випічка надихає на експерименти-варіації.