Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Дріжджова випічка, булочки, пиріжки і т.д.
marinka
16 лютого 2010 00:09
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
До такого файного батону ще меду та молочка і спатки ... wink А зранку фізра.. feel


Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
16 лютого 2010 10:26
Повідомлення #102


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Irina,
Славочка,
marinka,
Дякую вам ,дівчатка! winked
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
16 лютого 2010 20:49
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Батон гарненький і дуже апетитний
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
16 лютого 2010 21:09
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
sunnygirl,
winked Дякую!
Перейти на початок сторінки
marinka
19 лютого 2010 12:30
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Пиріжки з картопляною і фасолевою начинками
Перейти на початок сторінки
marinka
19 лютого 2010 12:32
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Пиріжки з яблуками
Перейти на початок сторінки
lana
19 лютого 2010 16:18
Повідомлення #107


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Минулого року мені дали рецепт "легких" пиріжків.Я довго не наважувалась, але , коли спробувала, то корстуюсь тільки ним.
На 1 л холодної води( по правді, я не наважилась - і підігріваю!)
дати по 100 г дріжжів, цукру, олії(не масла !!!), щіпку солі , муки. Замісити тісто м'яко, як на вареники, накрити серветкою і поставити на 2.5 години до холодильника. Через 2.5 години тісто дістати, виліпити з нього пиріжки, дати добре підійти - і випікати, як звичайно .Звісно, з цієї пропорції вийде відро пиріжків, але що цікаво: коли пиріжки вихолонуть, покласти їх до целофанового пакету ,і вони не черствіють ( аби начинка не зіпсувалась!)
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
20 лютого 2010 15:27
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Lana у вас цікавий рецепт пиріжків.
Перейти на початок сторінки
Irina
20 лютого 2010 17:23
Повідомлення #109


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
lana
поставити на 2.5 години до холодильника.

lana, я майже так роблю, але тільки тісто опускаю в марлі у холодну воду. Коли воно спливе наверх (це 15-20 хв.), тоді роблю пиріжки і жарю з обох сторін на сковорідці.
Перейти на початок сторінки
marinka
20 лютого 2010 17:26
Повідомлення #110


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Дуже цікавий рецептик! winked
Іринко то воно так підходить чи шо? Бо тісто яке підійшло то легке...
То можна вже з начинкою у воду?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 07:40

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100