Марійко, щиро вітаю з народженням синочка !!! Діточки, як квіточки, Коло вас ростуть, Бузьок знову дитинча В дім до вас приніс. Хай здоровеньке росте, Радує батьків, Побажаєм йому щастя, і солодких снів. Здоров"я вам міцного, молочка багато і сили на виховання!!! а це для тебе
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак
Весь світ для Вас тепер змінився – На світ синочок народився. Збільшилась нині Ваша сім’я, Щастям заповнив він Ваше життя. Тож хай росте він міцним, здоровим, Від батьків – любові, кохання – від долі, Неба голубого і щастя – від Бога, У житті – легкої, світлої дороги ! [attachment=33190]
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Привітання мамі й татку Із народженням хлоп'ятка! Красенем хай він зростає І здоров'я, й мудрість має! Хай найкращим буде сином І продовжить рід родини, Радістю всіх звеселяє, Щастя хай його чекає.