Хочу розповісти вам про тепер уже рідне моє місто. У цьому місті пройшли мої студентські роки, тут я познайомилась з своїм чоловіком, тут народився мій синочок і тут живуть мої друзі.
Місто - багате своїми архітектурними ансаблями, місто, де проживають різні національності та місто, яке має свій шарм.
"Чернівці - це місто, де фірмани фіакрів сперечалися про Карла Клауса, де тротуари підмітали букетами троянд і де книгарень було більше, ніж кав'ярень…"
Одним з найвизначніших місць Чернівців є резиденція буковинських митрополитів, а тепер там навчальні корпуси університету імені Юрія Федьковича. Минулого року резиденцію зачислили до світової спадщини ЮНЕСКО.
Костя Люда, дуже сподобалось місто, так ніби я сама там побувала, а ще вразила чистота на вулицях, таке мало де побачиш, а від цього залежить яке враження залишеться у тебе о-після
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
А це наша міська рада. Кожного дня 0 12.00 на ратушу виходить чоловік з сурмою і грає з чотирьох сторін міста. Дуже цікаво і якось трепетно.
Це залізничний вокзал.
Також у місті багато церков різних з цікавою архітектурою Це так звана пяна церква. Існує легенда ,що коли її будували, то у купола замурували жінку і від того жіночого плачу так покрутило бані церви.
Костел який тепер не діє, там знаходитися архів
Це Вірменська Церква, там провадить ЗАГС обряд розпису наречених.
Це синагога.
Це греко-католицька церква. Це діючий римо-католицький костел
Дуже гарні фото і місто теж.Я ще там не була,але чоловік колись там працював,тепер діти підросли трішечки,то літом будемо трохи мандрувати,думаю,що і в Чернівцях побуваємо. Чекаю продовження фотомандрівки.