Треба скласти меню. Умови такі: На озері біля бару можна арендувати бесєдку, мангал та дрова. Шашлик забацаємо, і ше треба якісь такі страви, щоб без майонезу, без холодильника, і шоб легко було довезти. Порадьте щось, бо мені крім салату з капусти на олії нічого в голову не приходить. 7 чоловік буде. Без дітей
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Натусь,я робила до шашлика корейську моркву,грецький салат.Можна ше спекти якусь овочеву тарту,або закусочні пиріжки .Ще можна пожарити крильця,зроби нарізку -- сир,ковбаску,свіжі огірки ,помідорки.Ще можна крокети з картоплі,або рисові з фаршем.До крокетів можна зробити дзадзикі (густа сметана,тертий свіжий огірок,часник,оливкова олія).На десерт можна зробити кексики,або якийсь фруктовий пиріг.....
шашлик-башлик картопляні зрази з яйками всередині і дзадзикі (густа сметана,тертий свіжий огірок,часник,оливкова олія) правда воно і не гаряче вже буде, але зрази смакують і холодними
СОЛОДКЕ
шось, не знаю ще шо))
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
я учора не звернула уваги на цю темку.Знаєш добре зробити жулєн в булочках і кожну загорнути у фольгу а на решітці на мангалі потім розігріти.Виходять смачні зі хрумкою шкоринкою. А ще я практикувала картоплю у середині з кусочком шпондерка,цибульку і зелень з приправами теж загорнути кожну у фольгу і зпекти на вуглях.Завжди все зїдають
Класні ідеї, але я не знаю точно як там будуть справи з дровами і чи буде решітка... Але ідеї суперові, дякую! Тай думаю, комусь пригодяться точно, хто захоче теж піти на пікнічок)))