Віднедавна щодня заходжу на Дрімфуд смачненько поснідати, апетитно пообідати і гарнесенько повечеряти. Просто не можу відірватися від такої смакоти. Може і комусь щось приглянеться на моїй кухонці. Ласкаво запрошую!!!!
Повідомлення відредагував Галиночка - 10 січня 2012 17:29
Розпочну темку з мого улюбленого тортика Сирно-Фруктового Для тіста: 115 г муки, 90 г цукру, 50 г шоколаду, 7 білків, 3 жовтка (Білки з цукром збити на піну, до бавити жовтки муку і дрібно посічений шоколад. Випікати 15 хв при 180 гр) Крем сирний: 300 сиру, 100 г пудри, 300 г вершків (я даю сметану), 50 родзинок, 10 г жулатину, цедра 1 лимона. Вимішати сир з родзинками та пудрою. Добавати сметану, желатин (я на беру 100 г води і розвожу желатин) і цедру. Все вимішати і викласти на охолоджений корж. Винести на холод. Крем вишневий 150 г консервованих вишень без кісточок з сиропом, 20 г лимонного соку, 20 г пудри 7 г желатину. Як захолоне сирний крем, то залити вишневим кремом і також на холод. (давненько переписувала з журналу Наталі)
Повідомлення відредагував Галиночка - 10 січня 2012 18:13
А ще моїм гостям смакує Холодець Європейський[u][/u] 2 окорочка зварити. Відібрати м’ясо на неглибокі тарілки. Зверху товчений часник. Залити (щоб покрило м’ясо) бульйоном з майонезом. 1 пачка майонезу “Європейський” + 1 стакан бульйону + 1 ст. л . желатину. В холодильник, щоб захололо. Пізніше залити світлим бульйоном. Прикрасити. (з мого записничка)
Повідомлення відредагував Галиночка - 10 січня 2012 18:15
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!