Христинко Щиро вітаємо Тебе з Днем Твого народження! У цей чудовий світлий день Бажаю квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця світла і тепла, Щоб доля щедрою була!
Щоб проліском ніжним життя Твоє квітло, Весною буяла в житті доброта! Любові, добра Тобі й чистого неба, І просто людського тепла.
Хай пливе щасливо твій життєвий човен, І минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен, То найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять Іскринки радості й бажання, Нехай не знає серце зрад, А тільки радість і кохання! З днем народження!
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Бажаю всього найкращого в твоєму квітучому житті. Нехай кришталева ваза твоєї молодості Буде наповнена чистою водою, В якій ніколи не в’януть білі лілії вірності, Червоні троянди кохання І скромні ромашки надії. Нехай твоє життя буде схоже на пісню, Яка приносить людям тільки щастя, радість і кохання. Нехай твоє життя буде квітучим садом, А серце твоє буде бутоном прекрасних троянд, Який розкривається перед добром І закривається перед злом.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
ХРИСТЯ! Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твій день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики, дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!