Релет "Слонове вухо" (сама назва мені не дуууже подобається ) Бісквіт рецепт тут ось.Я пекла на 4 яйця.На великому деко від духовки.Скрутити гарячим. Крем 7ст.л цукру,14ст.л молока(або води).Варити на малому вогні помішуючи 25-30хв потім додати 3ст.л кокосу,ванільний цукор,2ст.л мелених горіхів(арахісу вийде ще ароматніше),варити 3-5хв.Коли охолоне збити з 150гр масла.Перемастити рулет додавши в середину банан.Смачного.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Ось така в мене вийшла "пахлава", дуже схожа мені на різновид нашого сухого пляцка(наприклад, якщо повидлом якимсь перемазати під білками)! Робила за оцим рецептом, дякую Маринці, тільки давала в тісто 4 жовтки і десь пів-склянки цукру.
Вушка бабусин рецепт 250 см етани 250 г смальцю 250 г маргарину місити тісто як на вареники, різати квадратиками, всередину класти повидло і загортати один край подібно до рогаликів, але начинка має виднітися. Випікати в духовці до ледь золотистого кольору, обкачувати в пудрі
це добрий старий рецепт, колись часто пекла за ним печиво, тільки я робила у вигляді рулетиків, розкачувала великий прямокутник, наверх повидло, загорнути рулетом і порізати- та випікати зверху притрусити пудрою, подібе печиво у радянські часи продавали у кулінарії на вагу
Канарейка, привіт.Спасибі, це просто "бомбезне" печиво , воно дуже смачне, а я роблю його за цим же рецептом ось таким пристроєм фото печива обіцяю виставити.Може хтось тоже робить на такому і має ще якісь рецепти печива до нього ,напишіть буду рада.
Дівчата не знаю куди це написати...Пишу сюди.Хочу поділитись,рецептом сумішю приправ для пряників, додають при в-ві пряників. Суміш Сухі духи або Букет рецепт на 100 гр суміші Кориця-60 Гвоздика-12 Перець духмяний-12 Перець чорний-4 кардамон-4 ібир сухий -8 ( з підручника "Кондитер")