гарно, рівненько і скажи: правда хотілось вишивати?
Я не знаю, як хто , вишивання так захоплює, що неможливо відірватися. Чекаю вечору, щоб прийти з роботи і скоріше взятися за вишивання. Зараз вишиваю картину нитками, а вже хочу піти до магазину і купити ще щось, щоб вишивати бісером.
Цитата: Русланочка
Я вишиваю хрестиком ,абісером все ні як не наважусь.
Бісером теж дуже сподобалося вишивати. Це мої перші роботи, раніше ніколи бісером не вишивала. Самоучка, почита інстркціі, а токож дуже надихнула на вишивання Ластівка своїми роботами. Щиро їй дякую Так що спробуй. Теж можна вишити гарні роботи.
Дівчата, прошу Вашої допомоги Раніше ніколи не вишивала бісером,а це так захотілось вишити собі сорочку, що жах....побігла в магазин,купила схему, бісер,матеріал...стільки грошей заплатила, що якщо не вишию чоловік вижене з хати починала вишивати вже 4 рази і все невдало,починає вигинати матеріал по низу вишивки.Попросити щоб хтось показав-нема в кого,єдина надія на Вас...може хтось зтикався з такою проблемою і скаже в чому справа...
Goldi, давай фоткай ту схему і що виходить? потрібно глянути що за матеріал. Я бачила схемки на сорочку жіночу, коштували вони (сама лише схема!) півтори тисячі! а ще додати бісер - та ну його в баню, я ще не готова до такого. Бачила схеми під бісер на пасхальні рушники. теж за ціною 135 гривень а ще плюс бісер гривень 100 та робота ваша...чи варто викидати на рушник 300 гривень у важкі часи?може я якась неправильна, але краще на ті гроші щось смачненьке у кошик покласти, а кошик можна і серветочкою застелити
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
схеми на матеріалі немає, купила схему для вишивки хрестиком і просто підібрала бісер по кольорам.Купляла чешскій бісер, але все-рівно попадає різного розміру
Goldi, вибачте, але бісером таку блузку ви не вишиєте. на жаль....увесь час буде крутити вам, тому сідайте і вишивайте хрестиком, а бісер лишіть для картин чи ікон
Ластівко! А рушничок на атласі? Габардину білого я не бачила!
вибачте, не помітила допису. рушничок на габардині, малювала сама. Завжди вишиваю на п"яльцях, бо 1. - звикла, 2 - бо так зручно. не стягує тканину і не крутить. знаю що в магазинах радять брати шовкову нитку для бісеру - ніколи її не беру, бо незручно, скручується та й дорога. Беру звичайну сороківку, але удвоє
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Доброго дня, хочу підтримати вашу розмову про те купляти схеми для вишивки бісером. Я купляла на сайті ОВЦА РУКОДЕЛЬНИЦА .вибір дуууже великий , як схем ,так і набори , так і бісер(чешський), богато аксесуарів.Мені сподобались ціни і відношення працівників. Спробуйте не пошкодуєте.