-250гр. шампіньйони -2 цибулини -2 яйця -1 сухий ломтик батону -50 гр. майонезу -50 гр. молока -зубець часнику Звариити яйця, гриби вимити ,відділити ножки від шляпок, обжарити в олії мілко нарізані ножки грибів і цибулю, додати жовтки розмягчені вилкою і ломтик батону(його попередньо розмочити в молоці і віджати). Все перемішати .Додати спецій ,нафарширувати шляпки грибів ,зверху намазати майонезом і накрити ломтиками твердого сиру. Запікати в духовці 10-15хв на маленькому вогні .Гриби виложити в тарілку і посипати тертим білком і часником, подавати гарячими. Рецепт з записника .Вже й не памятаю звідки стиряла рецепт
Пи. Си. Я все яйце давала всередину ,бо не для святкового столу робила, аби не засохло
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей.!
Фаршированих печериць на нашому сайті я знайшла 4 чи 5 рецептів. Хочу додати й свої 5 копійок.
У шляпки накладаємо фарш: дрібнесенько посічені ніжки грибів+ дрібно- дрібно порізані цибуля та шинка ( спасерувати); Запікати у духовці (на невеликому вогні) хвилин 15 (протвень попередньо змазати олією)
Коли охолонуть, змазати легенько майонезом, покрити пластинкою помідорчика, на якому корнетиком ( я відрізала кутик у кефірного пакета ) видавити цяточки. Гарно виглядають на листях салату
На "Дрімфуді" є багато рецептів фаршированих печериць, але на такий я здається, не натрапляла. Рецепт знайшла на просторах інтернету...
10 шт. великих печериць 1 шт. середня цибулина 2 ст.л. сметани 150 гр. сиру 1 щіпка солі 1 щіпка меленого чорного перцю
У грибів видалити ніжки і дрібно нарізати, змішати з нарізаною цибулею і обсмажити до м'якості (посолити). Додати сметану, перемішати, тримаючи на вогні хвилину. Додати в суміш пару столових ложок натертого сиру, поперчити. Отриманою масою нафарширувати шапочки. Покласти все це добро у форму (в мене була склянна посудина), посипати тертим сиром, долити водички десь на сантиметр і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Сир повинен зарум'яниться. Смачного!