Такого бути не може, значить - це не сатин . Може то ситець? Сатин мякий і гладенький. Він щось на шовк схожий, але трошки інше.
Цитата: ІНЕСА
А чого так дорого???В нас дитячі набори до 200гр.Чи то якась тканина супер- пупер?
Ось це і коштує так сатин, і це зовсім не дорого, якщо зайдете в магазин то взагалі знепритомнієте від ціни на сатин. Є зараз в мене хороша і м"яка тканина - Паплін, вона така якби шліфована зверху була і гладенька. Зараз в наявності є такі як в останніх доданих фото. От вони і коштують в районі 200 грн. Ціни там також вказані.
Я дивилась в неті інформацію про паплін.Та там пише шо ця тканина має в собі синтетичне волокно.Не хочеться спати на такому((((
Так, має, але не багато, саме тому вона і гладенька, і не мнеться коли перете. її можна і не прсувати. Сатин, також має систетичне волокно. Є ще така страшна біда як Полікотон, от того не раджу нікому купувати!!!!! Це просто жахіття якесь. Мої дівчата коли шили з цієї тканини, то руки були тако ж кольору як постіль!!!
Яілатан , можна, але якщо щось дійсно хочете, то наберіть мене сьогодні чим по швидше. Залишились тільки тканини з компаньйонами ( це ті що попарно ідуть) і то ми сьогодні будемо їх різати на стандартні комплекти. У ПП висилаю вам номер.
Пушинка,маю постіль "Метелик" і хотіла б до неї собі замовити ще наматрацник,бо трошки простирадло крутиться мені.Розмір матраца-180*200.Це можливо?І яка буде ціна.
Пушинка,маю постіль "Метелик" і хотіла б до неї собі замовити ще наматрацник,бо трошки простирадло крутиться мені.Розмір матраца-180*200.Це можливо?І яка буде ціна.