Наталю, нещодавно смажила "Ледачі пончики". Смачно, багато і швидко!! Мені сподабались і моїм хлопцям теж! Дякую за рецепт. Зараз спробуєм "Манника в шоколадній глазурі"
Короп 150-200 г батона 100 г молока 1 яйце 1 морква 1 цибулина 1-2 зубці часнику зелень петрушки сіль і перець до смаку
Рибу почистити від луски. Зробити надріз на животі, витягнути нутрощі, жабра. Відділити шкіру від мяса. Відрізати хребет біля голови і хвоста. Голову не відрізати. Мясо відібрати від кісток. Змолоти мясо, батон замочений в молоці, цибулю, часник, піджарену терту моркву. Дати до фаршу яйце, подрібнену зелень петрушки. Посолити і поперчити до смаку. Начинити шкіру фаршем. Приколоти зубочисткою. Викласти рибу в форму, влити трошки води і запікати при 180С 1год - 1год20хв. Вистиглу рибу викласти на тарілку. Порізати на порційні куски. Прикрасити за своїм бажанням. Смачного!!
Це моє перше творіння з рибою. Послала чоловіка по щуку, а купив коропа. Трохи переживала, коли робила. Сьогодні прикрасила і поїхали ми з рибою до свекрухи в село. Дуже мене хвалили, особливо свекор. Тепер і сюди виставляю. Сильно не критикуйте.
Я теж фарширую коропа,тільки я ще додаю трошки мясного фаршу.(порада:я відбираю м'ясо від хребта,а хребет проварюю трішки,тоді відділляю легко рештки м'яса від хребта) Вибачте що втиснула тут свої поради.
Наталя,та ти така велика молодець!!!Рибка просто убойна!!!! А ще як гарно оформила тарілку,любо дивитися і відразу хочеться кусочок потягнути...знаєш мені чомусь відразу пригадався стіл на весіллях.Точно така сама рибка на столах стоїть.А може й твоя смачніша.