Яблука почистити від шкірки, нарізати пластинками на 2 банки і скласти в кастрюлю.
Висипати цукор і влити оцет. Покласти на вогонь і смажити 3 години за 1 раз відколи закипить. Смажити на маленькому вогні, постійно помішуючи. Як вистигне, розкласти в чисті сухі банки і закрити кришками.
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 4 серпня 2009 10:38
ВАУ!!!!ВАУ!!! Яка тут смакота! Особливо це буде відчутно зимою.В люті морози випити філіжаночку гарячого чаю з кусочком хліба намазаного ароматним яблочним варенням....Ням...ням.. Дякую Наталочко за рецепт.Ще трохи і яблучка мені сестричка підкине.Тоді і я собі нароблю твоєї смакоти.
Тісто: 4 яйця 6 ст.л. цукру 1 ст. муки з чубком 30 г розтопленої маргарини 1 ч.л. розпушувача
4 великі яблука почистити і порізати пластинками
Білки відділити від жовтків. Білки збити з 3 ст.л. цукру на круту піну і жовтки збити з 3 ст.л. цукру. До жовтків додати маргарину і трохи муки змішану з розпушувачем, збити. Потім додати білки і легенько перемішати, додати решту муки і ще раз легенько перемішати. Тісто дуже воздушне. Вилити тісто на змащену форму і розкласти яблука. Випікати при темп. 170С приблизно 40 хвилин. Як вистигне посипати зверху пудрою. Смачного!!!
Це простенький рецепт, продукти завжди є і без яєць. 2 ст.л. варення (в мене полуничне) 2 ст.л. олії 1,5 ст. муки 1 ст. кефіру 0,5 ст. цукру 1 ч.л. соди
Все вимішати і вилити в змащену форму. Пекти 30 хвилин. Пиріг гарно підросте, зарумяніє. Цей рецепт був колись надрукований в обласній газеті. Мені тоді було 13-14 років, це сама перша моя випічка.
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 2 серпня 2009 05:27
Більші перезрілі огірки почистити, розрізати поздовж напополам. Чайною ложечкою вибрати серцевину. Помідору одну, крабові палички, сир порізати маленькими кубиками, додати порізану серцевину з огірків і порізаний кріп. Тріши посолити і заправити майонезом. Цим фаршем наповнити огірки. Другу помідорку порізати на дольки і приколоти у вигляді паруса за допомогою зубочитки або шпажок. Все! Рецепт з форуму edim doma.
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 2 серпня 2009 14:35