Наталь, торт чудовий!!! Я робила такий торт по такому самому рецепту!!! Прикинь!!! Вийшов величезний і смачний. Дякую за відповідь про горіхи. Так просто! А я думала, що там є якісь секрети))))
дуже предуже гарнюній торт, я обожнюю вишні зі збитими вершками, а тут ще горішки і все в тісті..ням-ням, ти молодець! бачу там мало бути ще одне фото?
Свіжі шампіньони(500г) почистити, помити, порізати і протушити з цибулькою. В кастрюлю налити десь 2,5 л води, закипить і вкинути 2 грибні кубики і протушені до готовності гриби. Хай вариться. На сковорідку порізати 3 плавлені сирки "Дружба" 55% жирн., влити туди трохи бульону і на малому вогні розтирати сирки тим,що мнете картоплю. Можна ще підливати потрошки бульон. Сир розітреться і стане рідкий без грудочок. Тоді влити в бульон. Окремо в тарілці розтерти 5 ложок сметани і 2 ложки муки, дати трошки хол.води і влити в бульон. Ще хай 5 хвилин покипить. Ще видусити 2 зубці часнику в чашку, влити туди бульон, хай настоїться 5 хв і вилити ріде назад в бульон, але без часнику. До смаку посолити, дати лавр. листок, можна дати сушений майоран і базилік. Юшка готова. Смачного! (Багато писанини, але робиться все скоро.)