Наталя, які смакоти!!!! Пляцки суперські!!! Я дуже люблю такі!!! Молодець. Завтра перепишу собі у зошит. Салат також дуже апетитно виглядає!!!Колись пробувала такий, але без млинців! З млинцями , напевно, дуже смачно!!!
Салат на смак добрий, може трішки гострий. Я цей салат недавно їла в ресторані і мені дуже сподобався. А там працює моя далека родичка, от і спитала рецепт, я ж навіть не думала, що там млинці. Сказала, що тільки на яйцях і крохмалі. Вчора ще зробила другу порцію салату, а чоловік покришив ще помідору, то таке добре.
Потрібно на 1 тарілку - варені морква, картопля і яйце, біла цибуля, половина рибної консерви в маслі, майонез.
Рибу розімяти в тарілці, трошки полити маслом від риби. Покришити цибулю. Потерти на грубій терці картоплю і змастити майонезом. Потім потерти моркву і знову майонез. Зверху потерти білок і посерединці жовток.
Тісто: 3 ст. муки 1 пачка маргарини 3 жовтки 1 ст. сметани 1 ч.л. соди, погашена оцтом
Замісити м"яке тісто і поділити на 16 частин ( 15 мають бути однакові, а 16-та трохи більша). Більшу (16) частину розкатати як паляничку на прямокутну форму і спекти. А решта 15 частин розкачати смужками шириною в 7 см і довжиною в форму. Викласти на ці смужки вздовж вишні (в своєму соці) і защипати краї. Готові викласти в форму і пекти.
Крем: 1,5 ст. доброї домашньої сметани 1 ст.цукр. пудри Сметану збити з цукром.
Спечену паляничку змастити кремом і викласти ті трубочки з вишнями, змащубчи кожну кремом. Спочатку викладаємо 5 трубочок, щільно одна до другої, потім 4, потім 3, 2, і 1 зверху. Змастити зверху кремом і посипати меленими горіхами.
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 20 жовтня 2009 19:03